«Σφίχτηκε η ψυχή μου» - Στιγμές αγωνίας για την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Σφίχτηκε η ψυχή μου» - Στιγμές αγωνίας για την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολαμβάνει τις διακοπές της στην Πάρο παίζοντας με τα παιδιά της, ωστόσο η πυρκαγιά που ξέσπασε την Τρίτη 19/7 στην Πεντέλη την έκανε να ανησυχήσει πολύ. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λοιπόν, θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά της για το δυσάρεστο γεγονός, ενημερώνοντας παράλληλα το κοινό για τις εξελίξεις και όσα μαθαίνει από τα δικά της πρόσωπα.

Η παρουσιάστρια ανέφερε, μάλιστα, την Τετάρτη 20/7, πως δεν μπόρεσε να κοιμηθεί όλο το βράδυ από την αγωνία της για την κατάσταση της φωτιάς, ενώ αργότερα επισήμανε πως πολλοί κάτοικοι της περιοχής δεν είχαν βοήθεια και προσπαθούσαν να σώσουν ό,τι μπορούν μόνοι τους.

Οι αναρτήσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την φωτιά στην Πεντέλη

«Καλή δύναμη σε όσους επιχειρούν στα πύρινα μέτωπα για να μας προστατέψουν», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Δεν έχουμε κλείσει μάτι όλη τη νύχτα αγωνιώντας για τη φωτιά που μας απειλεί. Η κατάσταση είναι τραγική και η πυροσβεστική απούσα από πολλά πύρινα μέτωπα. Ο Θεός να βάλει το χέρι του»

«Ο λόφος της Παλλήνης μαζί με εκατοντάδες σπίτια είχε παραδοθεί στις φλόγες και τα πυροσβεστικά ήταν άφαντα. Ήταν παρατεταγμένα στη Μαραθώνος περιμένοντας εντολές όπως είπαν σε δικό μου άνθρωπο που αναρωτήθηκε γιατί δεν επιχειρούν. Είδα τους κατοίκους να προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους με τις μάνικες και σφίχτηκε η ψυχή μου. Ας βάλει ο Θεός το χέρι του», κατέληξε.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή - φωτιά

Σταματίνα Τσιμτσιλή - φωτιά Πεντέλη

Άλλος ένας διάσημος που μίλησε για την πυρκαγιά

Ανεξέλεγκτα είναι δυστυχώς τα πύρινα μέτωπα που έχουν ξεσπάσει σε Πεντέλη, Παλλήνη, Ανθούσε, Γέρακα και Ντράφι τις τελευταίες ώρες με την φωτιά να καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά της ενώ πριν μερικά λεπτά έγινε γνωστός κι ο πρώτος θάνατος.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 19/7 σε ένα από τα πύρινα μέτωπα και πιο συγκεκριμένα στο Ντράφι κοντά στη λεωφόρο Μαραθώνος και κατέγραψε μερικές εικόνες που σοκάρουν.