Στην Άνδρο βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη από το τέλος της εκπομπής της στο MEGA, μαζί με την οικογένεια της. Κάθε καλοκαίρι η παρουσιάστρια μένει στο νησί, όπου έχει ξενοδοχειακή μονάδα ο σύζυγός της, Ματέο Παντζόπουλος. Είναι ο επίγειος παράδεισος της και σε κάθε ευκαιρία που της δίνετε μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το νησί.

Μετά λοιπόν, τις φωτογραφίες της με “καυτό” σορτσάκι από την αγαπημένη της παραλία, η παρουσιάστρια έκανε μια νέα ανάρτηση η οποία από τα πρώτα κιόλας λεπτά απέσπασε χιλιάδες likes.

Η νέα ανάρτηση της Μενεγάκη από την Άνδρο

Η Ελένη Μενεγάκη από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 29/7, πήγε στην αγαπημένη της παραλία στα Άχλα, η οποία βρίσκεται ακριβώς κάτω από το σπίτι της – δείτε φωτογραφίες.

Πόζαρε με μίνι λευκό φόρεμα και εντυπωσίασε!

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα

Μετά από ένα χρόνο απουσίας της από την ελληνική τηλεόραση αποφάσισε να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρόμενα βρίσκοντας στέγη στο κανάλι του Mega. Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μπορεί να μην φυσάει σε νούμερα αφού τα ποσοστά που σημειώνονται καθημερινά στα μηχανάκια της AGB είναι ή μονοψήφια ή χαμηλά διψήφια, αλλά ποιον νοιάζει εφόσον πουλάει πολύ το όνομά της και φέρνει διαφημιστές στο κανάλι; 

Τα έσοδα να αυξάνονται και όλα θα πάνε καλά, κι όπως καταλαβαίνετε το κανάλι έκανε την τύχη του με αυτή την συμφωνία. Πολλοί την ήθελαν στο δυναμικό τους, ο Μαρινάκης την απέκτησε όμως τελικά.

Η Ελένη Μενεγάκη κουβαλάει στην πλάτη της δουλειά και προσπάθειες χρόνων ολόκληρων. Το πόσο εργατική είναι δεν περιγράφεται κι αυτό το αποδεικνύει η χρόνια πορεία της στον χώρο της Tv και ο τίτλος της βασίλισσας της πρωινής ζώνης που της έχουν δώσει. Παρά το γεγονός πως φέτος παίζει μεσημέρι τον τίτλο αυτό τον κρατάει ακόμα και δικαιωματικά.

Το πόσο “σκυλί” είναι στην δουλειά της, λοιπόν, δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς και για όσους αμφιταλαντεύονται λίγο, φροντίζει με τις πράξεις της σιγά σιγά να τους το υπενθυμίζει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η Ελένη δυστυχώς… διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr