"Τσακίζει" κόκαλα η σύντροφος του Πάνου Νάτση - Η φωτογραφία από το σημείο του δυστυχήματος

«Ίσως εκεί να υπάρχουν κάποια κομμάτια σου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Σχεδόν έξι μήνες έχουν περάσει από τότε που ο Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο στις 29 Ιανουαρίου 2022, μετά από τροχαίο που είχε. Τραγική φιηούρα είναι η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου η οποία ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει την απώλεια του αγαπημένου της.

Συγκεκριμένα, η νεαρή μουσικός θέλησε να κάνει μια νέα ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται το σημείο από το δυστύχημα του γνωστού ηθοποιού. (Δείτε εδώ τί είχε δημοσιεύσει στους μήνες μήνες μετά από τον χαμό του)

Μάλιστα, στην φωτογραφία "τσάκισε" με τα λόγια της καθώς ανέφερε: «Ίσως εκεί να υπάρχουν κάποια κομμάτια σου ακόμα σκορπισμένα. Μάλλον γυρίζω και τα ψάχνω».

Η σπαρακτική ανάρτηση της συντρόφου του Πάνου Νάτση

Σύντροφος Πάνου Νάτση

«Όσο σφιχτά κι αν σε κρατώ...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της συντρόφου του Πάνου Νάτση

Η Διονυσία Γεωργιάδου - πολύ συχνά μοιράζεται στα social media κοινές φωτογραφίες της με τον Πάνο Νάτση-, τελευταία σύντροφος του αδικοχαμένου ηθοποιού, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα πριν από μερικούς μήνες, γιόρτασε τα γενέθλιά της. Η νεαρή καλλιτέχνιδα η οποία προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της είχε κοντά της καλούς φίλους.

Τίποτα όμως δεν μπορεί να αναπληρώσει το κενό που έχει αφήσει πίσω του ο αγαπημένος ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς Σέρρες του Γιώργου Καπουτζίδη, καθώς οι δύο ερωτευμένοι ήταν αποφασισμένοι να ζήσουν τη ζωή μαζί, κάνοντας μάλιστα και τις πρώτες ετοιμασίες για τον γάμο τους.

Ο ξαφνικός θάνατος του Πάνου Νάτση προκάλεσε τεράστια θλίψη τόσο στην οικογένειά του όσο και στους φίλους του καθώς άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου όταν σκοτώθηκε σε τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας.

Ετσι, δεν θα μπορούσε σε μία τόσο όμορφη για την ίδια στιγμή, να μην έχει στο μυαλό της συνέχεια τον σύντροφο ζωής της, που της λείπει τόσο.

"Όσο σφιχτά κι αν σε κρατώ …τρυπώνει ο χρόνος…" έγραψε στις λεζάντες των φωτογραφιών που ανέβασε από τα γενέθλιά της στα οποία οι δικοί της άνθρωποι της έκαναν έκπληξη μία υπέροχη τούρτα, της οποίας τα κεράκια έσβησε η εορτάζουσα, προσπαθώντας να ζήσει τις στιγμές αυτές, όσο και αν της λείπει ο αγαπημένος της.

γενεθλια συντροφος Πανου Νατση

γενεθλια συντροφος Πανου Νατση

Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Ιανουάριο η κάμερα ασφαλείας στη συμβολή των οδών Δεληγεώργη και Ζήνωνος κατέγραψε το μοιραίο φορτηγό με το οποίο συγκρούστηκε ο ηθοποιός καθώς διέσχιζε τον δρόμο.

Δευτερόλεπτα μετά, ο Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο στο κέντρο της Αθήνας. Γεγονός που φυσικά βύθισε στην απόλυτη θλίψη την οικογένειά του, τη σύντροφό του και φυσικά τον καλλιτεχνικό κόσμο.