Νέα αδιαθεσία για την εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη - Η ανάρτησή της στο Instagram

Tι της συνέβη;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Νέα αδιαθεσία για την εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη - Η ανάρτησή της στο Instagram

Δεν πέρασαν παρά λίγες μέρες από τότε που η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι είναι τριών μηνών έγκυος και επομένως θα γίνουν γονείς με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για πρώτη φορά. Ωστόσο η γνωστή influencer σε πολλά stories της έχει αποκαλύψει ότι δεν περνάει μια εύκολη εγκυμοσύνη, αφού έχει πολλές ζαλάδες και ναυτίες, ενώ αντιμετωπίζει και ορμονικά προβλήματα που της προκαλούν διαταραχές στη διάθεσή της. Πριν από λίγα λεπτά έκανε εκ νέου μια ανάρτηση που αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει μια αδιαθεσία.

Πριν λίγες μέρες άλλωστε όπως είπε αναγκάστηκε να αναβάλει την έξοδο του σαββατοκύριακου, καθώς υπήρχε μια παράμετρος που θα μπορούσε να αποβεί επιβαρυντική για την ίδια και για το μωρό που κουβαλάει στα σπλάχνα της. Έτσι ο γυναικολόγος της την συμβούλευσε να μείνει μέσα με την ίδια να το ανακοινώνει φανερά απογοητευμένη που δεν μπόρεσε να χαρεί το βόλτα της.

Η νέα ανάρτηση της εγκυμονούσας Τούνη για την αδιαθεσία της

«Σήμερα νιώθω άρρωστη», έγραψε η γνωστή influencer. Να ευχηθούμε να είναι κάτι παροδικό και να νιώσει σύντομα καλύτερα!

Η Ιωάννα Τούνη αποκαλύπτει ότι νιώθε λίγο άρρωστη σήμερα

Βρήκε παρηγοριά στην επίσης μέλλουσα μαμά Μαντώ Γαστεράτου

Τόσο η Ιωάννα Τούνη όσο και η Μαντώ Γαστεράτου πρόκειται αργά η γρήγορα να γίνουν μαμάδες, αφού διανύουν και οι δύο μια όμορφη περίοδο εγκυμοσύνης. Βέβαια πέρα από την ευτυχία, υπάρχουν και οι δύσκολες στιγμές σε μία τέτοια φάση καθώς το σώμα και ο οργανισμός μιας γυναίκας αντιμετωπίζει πολλές αλλαγές. Ένα story λοιπόν τέτοιου περιεχομένου που ανέβασε η Γαστεράτου έγινε αφορμή για να το αναδημοσιεύσει η Ιωάννα Τούνη, φανερά ανακουφισμένη όπως γράφει που δεν είναι η μόνη που νιώθει έτσι.

«Οι ορμόνες μου χορεύουν τσα-τσα-τσα, jtouni σε νιώθω», γράφει η φωτογραφία που δημοσίευσε η Γαστεράτου με την Τούνη να την αναδημοσιεύει και να γράφει ανακουφισμένη «Χαχαχα, ευτυχώς δεν είμαι η μόνη».

Με αυτό τον τρόπο έδωσε και δύναμη η μία στην άλλη, αφού και η Γαστεράτου θα γίνει και δεύτερη φορά μαμά ενώ είναι έτοιμη να γεννήσει σύντομα, ενώ η Ιωάννα Τούνη θα γίνει για πρώτη φορά μαμά και είναι τριών μηνών έγκυος.

Η ανάρτηση της Μαντως Γαστεράτου για τις ορμονικές διαταραχές στην εγκυμοσύνη