«Ο κύβος ερρίφθη...» - Βγήκε επιτέλους η άδεια γάμου για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση

Η φωτογραφία με το έγγραφο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ο κύβος ερρίφθη...» - Βγήκε επιτέλους η άδεια γάμου για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αποτελούν αφενός φρέσκο αφετέρου πολύ αγαπημένο ζευγάρι της showbiz, αφού έχουν μοιραστεί από την αρχή της σχέση τους πολλές στιγμές τους με τον κόσμο, που τους ακολουθεί.

Σκοπός τους είναι ο γάμος και το έχουν δηλώσει ανοιχτά και μάλιστα την Παρασκευή 29/7 μετά από μήνες αναμονής πήραν στα χέρια τους την περιβόητη άδεια γάμου και πλέον είναι πολύ κοντά στο να ενωθούν με τα ιερά δεσμά. Για το λόγο αυτό, οι γονείς του Μαυρίκιου έκαναν ένα δώρο μεγάλης αξίας στο κορίτσι για να την καλωσορίσουν με την κίνηση αυτή στην οικογένεια.

Βγήκε η άδεια για τον γάμο της Ιλάειρας Ζήση και του Μαυρίκιου Μαυρικίου

«Ο κύβος ερρίφθη...!!" Μόλις πήραμε στα χέρια μας την άδεια του γάμου μας από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού! Την Κυριακή 28 Αυγούστου η ένωση μας στον Ιερό Ναό Απ. Ανδρέα Λεμεσού! Σας περιμένουμε να βιώσετε μαζί μας το μυστήριο».

«Δεν βλέπω την ώρα να πάρουμε την ευλογία του Θεού και να αρχίσουμε την κοινή ζωή μας».

Μαυρίκιος - Ιλάειρα

Αυτό είναι το προσκλητήριο γάμου Μαυρίκιου και Ιλάειρας

Καλεσμένοι στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης 7/6 ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση. Το ευτυχισμένο και ερωτευμένο ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι στην Κύπρο, μιας και από κει κατάγεται ο τραγουδιστής, ενώ ο αρραβώνας τους έχει ήδη πραγματοποιηθεί στον Άγιο Κωνσταντίνο πριν από λίγο καιρό.

Μάλιστα, δεν δίστασαν να δείξουν στις κάμερες και το προσκλητήριο του γάμου τους, το οποίο πέρα του ότι έχει δοθεί ήδη στον πρώτο καλεσμένο, είναι πραγματικά σκέτη υπερπαραγωγή, μιας και είναι φτιαγμένο με plexiglass.

Μάλιστα, αποκαλύφθηκε πως το κάθε προσκλητήριο κοστίζει πάνω από 200 ευρώ, ενώ για να φτάσουν μέχρι την Κύπρο τα έστειλαν με κοντέινερ.