Τα ''έσπασαν'' στη συναυλία του Ρέμου - Χόρευαν ξυπόλυτες ξέφρενα η Υβόννη με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Σε ανεβασμένη διάθεση!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τα ''έσπασαν'' στη συναυλία του Ρέμου - Χόρευαν ξυπόλυτες ξέφρενα η Υβόννη με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Το βράδυ της Παρασκευής 29/7 διεξάχθηκε μια ανεπανάληπτη συναυλία στη Μύκονο, με τον Αντώνη Ρέμο να ανεβαίνει στη σκηνή, πολύ γνωστού μαγαζιού του νησιού και να ξεσηκώνει το κοινό, που ταξίδεψε για να τον απολαύσει.

Εκτός από τα παθιασμένε ζευγάρια, που ''έλιωσαν'' με τις κλασσικές ερωτικές ερμηνείες του τραγουδιστή, δε θα μπορούσε να λείπει από τη βραδιά η αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ. Φυσικά, λοιπόν και την είδαμε να τον καμαρώνει και να ξεφαντώνει παράλληλα, αφού χόρευε σε ανεβαστικούς ρυθμούς μαζί με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ξυπόλυτη.

Ο ξέφρενος χορός της Υβόννης Μπόσνιακ με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου

Πλάνα από τις πρόβες του Ρέμου στη Μύκονο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 28/7 η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο με κέφι και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τη σκηνή μοιράστηκε με τον Αιγύπτιο τραγουδιστή Mohamed Ramadan με αποτέλεσμα η βραδιά να ικανοποιήσει και το ελληνικό και το διεθνές κοινό. Η συναυλία του Jason Derulo που επίσης έγινε χθες, δεν στάθηκε εμπόδιο για να γεμίσει ασφυκτικά το μαγαζί, παρά και τις υψηλές τιμές που έπρεπε να πληρώσει κάποιος για να παρακολουθήσει τη συναυλία.

Τον Αντώνη Ρέμο έχει ακολουθήσει και η οικογένειά του στο νησί των Ανέμων, με την Υβόννη Μπόσνιακ και την κόρη του να είναι δίπλα του και να τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα. Οι δυο τους μάλιστα τις ώρες που είχε πρόβες και δεν μπορούσε να τους αφιερωθεί, φρόντισαν να γυρίσουν το νησί, αλλά και να παρευρεθούν στον ιππικό όμιλο προκειμένου να παίξει η μικρή με τα άλογα.

Το show ήταν μοναδικό, η βραδιά κινήθηκε σε ελληνοαραβικούς ρυθμούς ενώ ξεχώρισαν και οι κοπέλες που χόρευαν στη σκηνή. Η συναυλία έληξε πολύ αργά τα μεσάνυχτα και έκλεισε με συρτάκι, κέφι και τους πάντες να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την εμπειρία που έζησαν.

Πρόβες για τον Αντώνη Ρέμο πριν τη συναυλία στη Μύκονο

Η πρόβα του Ρέμου πριν τη μεγάλη συναυλία στη Μύκονο

Ο Αντώνης Ρέμος κάνει πρόβα τα τραγούδια που ερμήνευσε στη συναυλία στη Μύκονο

Το Mykonos Live TV ήταν εκεί και εξασφάλισε πλάνα από το φαντασμαγορικό θέαμα: