''Σούσουρο'' με την νέα ανάρτηση της Γαίας Μερκούρη - Έδειξε τα οπίσθια της με μαγιό

Από τις καλοκαιρινές της διακοπές

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Σούσουρο'' με την νέα ανάρτηση της Γαίας Μερκούρη - Έδειξε τα οπίσθια της με μαγιό

Μοναδικές στιγμές περνάει η Γαία Μερκούρη μαζί με τον αγαπημένο της Άγγελο Λάτσιο αφού και αυτό το καλοκαίρι τα νησιά και τα μπάνια στη θάλασσα αποτελούν αγαπημένη τους συνήθεια με πρώτο προορισμό την Άνδρο.

Το ζευγάρι ξεφαντώνει συχνά στο νησί των Κυκλάδων και εμείς τους βλέπουμε μέσα από τις αναρτήσεις στα social media να περνάνε ένα μοναδικό, κλασσικό ελληνικό καλοκαίρι. Η τελευταία μάλιστα φωτογραφία, που δημοσίευσε η Γαία την Παρασκευή 29/7 δείχνει πόσο ανέμελη και συνάμα απλή είναι στην παραλία.

Η νέα ανάρτηση της Γαίας Μερκούρη με μαγιό

Γαία Μερκούρη

Η απάντηση του Λάτσιου για τον Ιταλό που τον χώρισε από την Γαία

Ένα δημοσίευμα που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες, ανέφερε πως ο Άγγελος Λάτσιος με την Γαία Μερκούρη τσακώθηκαν άσχημα και αφορμή ήταν ένας Ιταλός...

Συγκεκριμένα, όπως έγραψε το YES MAGAZINE! ένας Ιταλός ζήτησε selfie με την Γαία όταν έκανε την ηλιοθεραπεία της στην Άνδρο και της είπε "Είσαι πολύ όμορφη". "Μακριά από την κοπέλα μου", άρχισε να φωνάζει ο Άγγελος όπως πάντα γράφει το περιοδικό, ο οποίος μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου μετατράπηκε σε ταύρος εν υαλοπωλείω.

Βλέποντας τον Άγγελο φανερά εκνευρισμένο, προσπάθησε να τον ηρεμήσει και εκείνος δεν άκουγε κουβέντα. Τα όσα διαδραματίστηκαν στην παραλία όπως γράφει το YES έμοιαζαν βγαλμένα από κινηματογραφική ταινία, με τον Ιταλό να φεύγει κακής κακώς. Η στάση του Άγγελου όμως προκάλεσε τριγμούς και ο τσακωμός που ακολούθησε με την Γαία έφερε.... και τον χωρισμό.

Yes Magazine για Λάτσιο και Γαία

Βέβαια, τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει, αφού αυτό το γεγονός δεν έγινε ΠΟΤΕ! Μάλιστα, σε μια ανάρτηση που έκανε ο Άγγελος Λάτσιος πριν από μερικές ώρες μαζί με την Γαία Μερκούρη, απάντησε σε σχόλιο διαδικτυακής του φίλης η οποία τον ρώτησε "Άρα δεν σας χώρισε ένας Ιταλός;".

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη είναι ακομπλεξάριστος και δεν δίστασε να γράψει χιουμοριστικά "Από όσο ξέρω όχι" ενώ, στο σχόλιο πως πρόκειται για fake news έγραψε "Εντύπωση μου κάνει".

Η απάντηση του Άγγελου Λάτσιου για τον Ιταλό που τον χώρισε από την Γαία Μερκούρη