«Για εμένα δεν είναι και το καλύτερο καλοκαίρι...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Σκορδά μετά την επίσημη μεταγραφή στον ΣΚΑΪ

Το βλέμμα της τα είπε όλα...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Για εμένα δεν είναι και το καλύτερο καλοκαίρι...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Σκορδά μετά την επίσημη μεταγραφή στον ΣΚΑΪ

H Φαίη Σκορδά θα έλεγε κανείς, πως περνάει ένα ήρεμο και κατά μία έννοια κρυφό καλοκαίρι, αφού δεν μοιράζεται πολλές κινήσεις της. Μάλλον έχει ανάγκη την ξεκούραση και να γεμίσει μπαταρίες, μιας και από τον Σεπτέμβρη θα τη βλέπουμε επίσημα πια από τον ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια, αν και δεν κάνει ακόμα δηλώσεις για την τρανταχτή αυτή μεταγραφή και αφού είναι ηθελημένα λίγο αποστασιοποιημένη, την Παρασκευή 29/7 έκανε ένα story από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που έλεγε πολλά.

Με αφορμή, ένα διαφημιστικό, που έπρεπε να κάνει μιας και οι υποχρεώσεις αυτές δε σταματάνε, έκανε έναν πρόλογο, με τον οποίο έλεγε ξεκάθαρα, πως δεν περνάει και το καλύτερο καλοκαίρι...

Η πρώτη δήλωση της Φαίης Σκορδά μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Η αντίδραση της Σκορδά μετά την νέα συνεργασία

Μετά από τηλεοπτικό θρίλερ που εξελίχθηκε ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ) τελικά η παρουσιάστρια αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σταθμό του Αμαρουσίου αφού δεν τα έβρισκαν σχετικά με την εκπομπή που θα αναλάμβανε από τη νέα σεζόν. Τελικά λοιπόν, "έκλεισε" με τον ΣΚΑΙ και την Τετάρτη 27/7 βγήκε η επίσημη ανακοίνωση για την συνεργασία τους.

«Ο ΣΚΑΪ υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τη Φαίη Σκορδά. Η Φαίη, έχει δημιουργήσει μια ακλόνητη και διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό, με τη δυναμική προσωπικότητά της, την ευγένεια που την ακολουθεί πιστά σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, το ειλικρινές χαμόγελο, την ευθύτητα, τη διάθεση για χαρά που θέλει να μοιράζεται με τους τηλεθεατές της. Καλωσορίζουμε τη Φαίη στον ΣΚΑΪ από όπου θα μας λέει φέτος με το δικό της, μοναδικό τρόπο την πιο γλυκιά «καλημέρα», και ευχόμαστε μια όμορφη και δημιουργική τηλεοπτική χρονιά», γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Η Φαίη Σκορδά αμέσως μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ, έκανε repost αναρτήσεις πρώην συνεργατών της και μη σχετικά με την μεταγραφή της μετά από πολλά χρόνια στον ΑΝΤ1. Ωστόσο, και η ίδια θέλησε να κάνει μια ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, στο προφίλ της στο Instagram έκανε repost από μόνη της την ανάρτηση του σταθμού.

Φαίη Σκορδά ΣΚΑΙ