Σαράντος Γεώργιος Ζερβουλάκος: Η ηλικία και η καταγωγή! Ποιος είναι ο επί ένα χρόνο σύντροφος του Άγγελου Μπράτη

Δεν είναι καθόλου άγνωστος...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σαράντος Γεώργιος Ζερβουλάκος: Η ηλικία και η καταγωγή! Ποιος είναι ο επί ένα χρόνο σύντροφος του Άγγελου Μπράτη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Άγγελος Μπράτης καθώς ο γνωστός σχεδιαστής αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόσωπο που του έχει "κλέψει" την καρδιά και είναι ο Σαράντος Γεώργιος Ζερβουλάκος. Ο ίδιος έχει επιλέξει φανερά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή καθώς λίγα είναι αυτά που γνωρίζουμε.

Βέβαια, πριν από έναν μήνα περίπου ο Άγγελος Μπράτης είχε βρεθεί στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» όπου είχε μιλήσει για την προσωπική του ζωή, ωστόσο το μόνο που δεν είχε διστάσει να αποκαλύψει είναι το γεγονός πως βρίσκεται σε σχέση.

Συγκεκριμένα, είχε τονίσει χαρακτηριστικά πως είναι η τρίτη του σχέση καθώς είναι αρκετά πιστός γενικότερα στην ζωή του. Να αναφέρουμε λοιπόν πως είναι μαζί εδώ και έναν χρόνο και τρελά ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλον, ενώ από την άλλη δεν άργησαν να έρθουν και στην δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες τους (δείτε εδώ τα τρυφερά φιλιά που αντάλλαξαν στο στόμα).

Το βιογραφικό του συντρόφου του Άγγελου Λάτσιου

Το πρόσωπο "φωτιά" το οποίο έχει ερωτευτεί ο γνωστός σχεδιαστής είναι ο Σαράντος Γεώργιος Ζερβουλάκος ο οποίος γεννήθηκε το 1980 στη Θεσσαλονίκη, από πατέρα Έλληνα και μητέρα Γερμανίδα. Αποφοίτησε από το Γερμανικό Γυμνάσιο και ξεκίνησε σπουδές ιατρικής αποπερατώνοντας τον πρώτο βασικό κύκλο.

Σύντροφος Άγγελου Λάτσιου

Ήδη εκείνο το διάστημα, απέκτησε τις πρώτες πρακτικές εμπειρίες ως βοηθός σκηνοθέτη, μεταξύ άλλων, στο Deutsches Theater (Βερολίνο), το Sophiensaele (Βερολίνο), το Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών του Βερολίνου (UdK) και το bat-Studiotheater της Ακαδημίας Δραματικής Τέχνης Ernst Busch (Βερολίνο), όπως και στην πειραματική θεατρική σκηνή Kampnagel (Αμβούργο).

Από το 2006 μέχρι το 2010 σπούδασε στο Max Reinhardt Seminar στη Βιέννη, στο Τμήμα Σκηνοθεσίας και Ηθοποιίας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του σκηνοθέτησε διάφορες παραστάσεις, οι οποίες παρουσιάστηκαν σε διεθνή φεστιβάλ στη Γερμανία, την Αυστρία και τη Γαλλία.

Έχει παρουσιάσει δουλειές του, μεταξύ άλλων, στο Schauspielhaus του Ντίσελντορφ, το Schauspielhaus του Γκρατς, το Theater Oberhausen, το Staatstheater του Μάιντς, το Schauspiel της Λειψίας, το Residenztheater του Μονάχου, το Volkstheater και το Burgtheater της Βιέννης. Στην Ελλάδα συνεργάστηκε με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και το Εθνικό Θέατρο.

H παράσταση «Επαναστατικές μέθοδοι για τον καθαρισμό της πισίνας σας της Αλεξάνδρας Κ*», στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου το 2018, ήταν η πρώτη σκηνοθεσία του στην ΑΘΗΝΑ.

Το 2011, η παράσταση «Καλοκαιρινή Νύχτα», την οποία σκηνοθέτησε στο Burgtheater της Βιέννης, ήταν υποψήφια για το θεατρικό βραβείο Nestroy στην κατηγορία «Καλύτερου Νέου Δημιουργού». Επίσης, το 2012 αναδείχτηκε καλύτερος νέος καλλιτέχνης σε μια ψηφοφορία ανάμεσα σε κριτικούς θεάτρου, την οποία διενήργησε το περιοδικό “Theater heute”.

Πηγή: Ίδρυμα Ωνάσης

Όλα όσα έλεγε ο Άγγελος Μπράτης για την σχέση του

Το πρωί της Πέμπτης 23/6 ο Άγγελος Μπράτης βρέθηκε στον καναπέ του «Πρωινού» και μίλησε έξω από τα δόντια για όλους και για όλα. Όπως είχε αποκαλύψει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν από λίγες ημέρες, ο γνωστός σχεδιαστής είναι σε σχέση και μάλιστα δεν προσπαθεί να το κρύψει.

«Ναι είμαι σε σχέση αλλά δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω», ανέφερε αρχικά ο σχεδιαστής και συνέχισε: «Και στο παρελθόν έχω κάνει σχέσεις και έχω χωρίσει. Δεν είναι η πρώτη μου σχέση είναι η τρίτη. Είμαι πολύ πιστός άνθρωπος.

Είμαι πιστός γενικά όχι μόνο στις σκέψεις, είμαι πιστός με τους φίλους μου, με την δουλειά μου, με τα projest ου αναλαμβάνω. Είμαι πιστός άνθρωπος.

Είχα τρεις σχέσεις σε όλη μου την ζωή. Η πρώτη διήρκησε 10 χρόνια. Μια απόφαση ζωής δεν είναι ποτέ πολύ αυθόρμητη, είμαι πολύ αναλυτικός στο μυαλό μου», παραδέχτηκε ο Άγγελος Μπράτης.

«Αυτό που ερωτεύομαι σε έναν άνθρωπο είναι η ανθρωπιά, να είναι καλός άνθρωπος και να είμαι φίλος μαζί του. Να μην υπάρχει καμία κριτική και να είμαι ίσός, δεν μπορώ τις ανισορροπίες και τους ανταγωνισμούς. Θέλω να περνάω ωραία με τον σύντροφό μου», ολοκλήρωσε.