Δεν έχει τέλος το ταξίδι του μέλιτος για την Μεταξά και τον Καπότση - Μετά τις Μαλδίβες "πετάχτηκαν" μέχρι τις ΗΠΑ

Οι πρώτες αναρτήσεις τους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δεν έχει τέλος το ταξίδι του μέλιτος για την Μεταξά και τον Καπότση - Μετά τις Μαλδίβες

Αναμφίβολα ο γάμος της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση ήταν ένας από τους πιο εντυπωσιακούς καθώς η γνωστή τραγουδίστρια δεν δίστασε να φορέσει 4 νυφικά με τα οποία ήταν άκρως εντυπωσιακή. Να τονίσουμε πως το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 9 Ιουλίου όπου πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη.

Μάλιστα, λίγο αργότερα ανχώρησαν για τις Μαλδίβες για τον μήνα του μέλιτος όπου έμειναν σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων (δείτε εδώ εντυπωσιακές φωτογραφίες από το εσωτερικό του). Ωστόσο, το ταξίδι για το ζευγάρι συνεχίζει για τα καλά καθώς βρίσκονται πλέον στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Μαϊάμι.

Όπως είναι λογικό τόσο η ίδια όσο και ο Μάριος Καπότσης είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media καθώς δεν διστάζουν να δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές από το αξέχαστο ταξίδι τους. Όπως θα δείτε παρακάτω το ζευγάρι την πρώτη του μέρα στο Μαϊάμι επέλεξε να φάει σε μεξικάνικο εστιατόριο.

Οι αναρτήσεις Μεταξά και Καπότση από το ταξίδι τους στις ΗΠΑ

Η ανάρτηση της Κόνι Μεταξά

Κόνι Μεταξά - Η ανάρτηση στο instagram

Η ανάρτηση στο instagram από το ταξίδι Μεταξά - Καπότση

Μεταξά - Καπότσης: Το ταξίδι τους στο Miami

Η Κόνι ''έλυσε'' τη σιωπή της για το χλιδάτο ταξίδι - Όλη αλήθεια για το κόστος του μήνα του μέλιτος στις Μαλδίβες

Η Κόνι Μεταξά με τον σύζυγο της Μάριο Καπότση, περνάνε τον μήνα του μέλιτος στις Μαλδίβες σε ένα σημείο, που ξεπερνάει κάθε φαντασία μετά τον υπέροχο γάμο, που έκαναν με φίλους και την οικογένεια τους στα Χανιά.

Όπως είναι λογικό, η τραγουδίστρια κάνει αρκετές αναρτήσεις από το ταξίδι τους και έτσι σε ένα Q&A, που έκανε η ίδια από το προφίλ της στο instagra ερωτήθηκε κατά προσέγγιση για το κόστος του ταξιδιού, μιας και μερικές εικόνες σε κάποιους φαντάζουν πολυτελείς, εκείνη όμως έδωσε μια πολύ γειωμένη και ειλικρινή απάντηση.

«Όπως και σε ένα νησί στην Ελλάδα, υπάρχουν οι φθηνές και οι πιο τσιμπημένες τιμές, αλλά γενικά ότι πάρεις στις Μαλδίβες είναι value for money. Γιατί, ακόμα και να μην πας στο πιο ακριβό νησί, ακόμα κι αν δεν μένεις σε βίλα στο νερό, το εξωτικό τοπίο είναι παντού το ίδιο και η εξυπηρέτηση στα νησιά σε κάνει να νιώθεις πολύ premium τύπος».

Κόνι - Μήνας του μέλιτος