«Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς ανταμείβονται και...» - Τα έιπε όλα έξω από τα δόντια η Μαρίνα Πατούλη

Σούσουρο με τη νέα της ανάρτηση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς ανταμείβονται και...» - Τα έιπε όλα έξω από τα δόντια η Μαρίνα Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, η πρόεδρος της UNESCO αυτή τη περίοδο πηγαινοέρχεται από την Αθήνα στην Μύκονο καθώς διαθέτει την δική της επιχείρηση με ρούχα (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό του).

Έτσι, το μεσημέρι της Παρασκευής (29/7) η ίδια θέλησε να κάνει μια ανάρτηση αναφορικά με τις πανελλαδικές εξετάσεις καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις για φέτος. Η Μαρίνα Πατούλη με αυτόν τον τρόπο θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

«Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες και στους μαθητές για την κατάκτηση του στόχου της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης. Συγχαρητήρια και στους καθηγητές και στους γονείς τους, σταθεροί συμπαραστάτες στην πορεία τους προς την επιτυχία.

Η σημερινή μέρα για όλους τους μαθητές που έδωσαν τον προσωπικό τους αγώνα, διεκδικώντας και πετυχαίνοντας μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, είναι μία ξεχωριστή ημέρα. Σήμερα οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς ανταμείβονται και ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή και στη σταδιοδρομία ξεκινά.

Η επιτυχία τους μάς κάνει όλους υπερήφανους, γονείς, συγγενείς, φίλους, δασκάλους. Τους εύχομαι ολόψυχα το νέο τους ξεκίνημα να είναι δημιουργικό και γεμάτο από ευκαιρίες για να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους. Δεν είναι, όμως, μόνο οι επιτυχόντες που αξίζουν τα συγχαρητήριά μας σήμερα, αλλά και όσοι βρέθηκαν ένα βήμα πριν την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά δεν τα κατάφεραν.

Η ζωή είναι γεμάτη από προκλήσεις και ευκαιρίες όπου καθένας μπορεί να βρει τον δρόμο του αξιοποιώντας τα ιδιαίτερα ταλέντα και τις δεξιότητες του. Ευχή μου είναι κάθε νέο παιδί να βρει το δικό του βηματισμό στη ζωή και να πορευτεί με επιτυχία σε ό,τι επιλέξει με οδηγό την προσωπική του Ιθάκη

"Είχα την χαρά ναι..." - Η Μαρίνα Πατούλη ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια φωτογραφία

Το δικό της κατάστημα με ρούχα έχει ανοίξει εδώ και λίγο καιρό στην Μύκονο η Μαρίνα Πατούλη, κάτι για το οποίο ανυπομονούσε πολύ και έγινε επιτέλους πραγματικότητα. Η όμορφη επιχειρηματίας βρίσκεται τον περισσότερο καιρό στο νησί, τόσο για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, όσο και για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η ίδια παράλληλα διατηρεί κι έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την δουλειά της, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που δέχεται και αρνητικά σχόλια για τις εμφανίσεις της.

Πριν μερικές ώρες, παρόλα αυτά, η Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε στο instagram της μια φωτογραφία, στην οποία την βλέπουμε ντυμένη στα ροζ από πάνω μέχρι κάτω, πιο εντυπωσιακή από ποτέ, ενώ ανακοίνωσε και μερικά ευχάριστα νέα.

«Είχα τη χαρά να παρευρεθώ στα εγκαίνια της έκθεσης Fame,της διαδικτυακής πλατφόρμας και gallery,με έργα διεθνώς αναγνωρισμένων γυναικών καλλιτεχνών από τη Μέση Ανατολή στο Αρχοντικό Βενιέρη! Συγχαρητηρια στις γυναίκες που έχουν μάθει να δημιουργούν κ να αγωνίζονται για να εξασφαλίσουν μια καλή ποιότητα ζωής για τις ίδιες κ τα παιδιά τους ! #womensright #independent #freedom #lovewoman», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της, η οποία φυσικά και απέσπασε μέσα σε λίγα λεπτά χιλιάδες likes και σχόλια.

 Η Μαρίνα Πατούλη ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια φωτογραφία