Γεμάτο στην χλίδα το εσωτερικό από το μαγαζί της Μαρίνας Πατούλη στη Μύκονο - Σούσουρο με τη νέα της ανάρτηση

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γεμάτο στην χλίδα το εσωτερικό από το μαγαζί της Μαρίνας Πατούλη στη Μύκονο - Σούσουρο με τη νέα της ανάρτηση

Η Μαρίνα Πατούλη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να κάνει διάφορες αναρτήσεις μέσα από το instagram μιας και μιοράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Η ίδια πλέει σε πελάγη ετυχίας τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό καθώς όπως έχει γίνει ήδη γνωστό πέρα από πρόεδρος της UNESCO, πλέον διατηρεί και το δικό της μαγαζί στην Μύκονο. Αποτέλεσμα έχει η ίδια να πηγαινοέρχεται στην Αθήνα και στην Μύκονο.

Ωστόσο αυτό που κάνει φαίνεται να την γεμίζει αρκετά. Έτσι λοιπόν, το βράδυ της Δευτέρας (25/7) θέλησε να κάνει μια νέα ανάρτηση στην οποία την βλέπουμε να τραβάει το εσωτερικό του μαγαζιού της και όπως είναι λογικό "κλέβει" τις εντυπώσεις όπως σε αυτό το event.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Δεν είναι ο Βλάσσης Χολέβας: Με νέο άντρα στο πλευρό της η Μαρίνα Πατούλη - Ποζάρουν αγκαλιά

Με έναν παλιό της φίλο ξανά συναντήθηκε η Μαρίνα Πατούλη και δεν θα μπορούμε φυσικά να μην απαθανατίσει την όμορφη αυτή στιγμή τους στην Μύκονο, όπου τον τελευταίο καιρό η ίδια βρίσκεται συνέχεια εκεί, μιας και άνοιξε το δικό της κατάστημα με ρούχα (δείτε το εδώ).

Η Πρόεδρος της UNESCO διατηρεί παράλληλα κι έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την καθημερινότητά της.

Έτσι λοιπόν, το βράδυ του Σαββάτου 23/7, δημοσίευσε στο Instagram της την κοινή της φωτογραφία που τράβηξε με τον φίλο της, Διονύση Παναϊδή, τον οποίο συνάντησε μετά από καιρό.

Η φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη με έναν φίλο του

«Οι δρόμοι της ζωής αλλάζουν όμως οι αληθινές φιλίες παραμένουν ανεξίτηλες!!! Αποψε είχα τη χαρά να ξαναδώ τον αγαπημένο μου φίλο μου από το Μαρούσι Διονύση Παναιδη στο υπέροχο event που διοργάνωσε στο μαγαζι του στη Μύκονο!! !Τωρα είμαστε κ σε επιχειρηματική γειτνίαση !!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρίνα Πατούλη.

Με νέο άντρα στο πλευρό της η Μαρίνα Πατούλη