ΕΡΤ: Στην φόρα τα ονόματα που φλερτάρει για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη - Το δίδυμο "φωτιά" λίγο πριν πει το "ναι"

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
ΕΡΤ: Στην φόρα τα ονόματα που φλερτάρει για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη - Το δίδυμο

Σαν "βόμβα" είχε σκάσει η είδηση πριν από λίγες ημέρες πως η Ρούλα Κορομηλά αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στην μικρή οθόνη μετά από αρκετά χρόνια απουσίας καθώς είχε επιλέξει συνειδητά να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ένα από τα πρόσωπα ππου θα ήθελε η δημόσια τηλεόραση ή κοινώς θα ήταν σίγουρα η Ρούλα Κορομηλά καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες της Real το όνομά της έχει πέσει ήδη στο τραπέζι. Ωστόσο, μέχρι στιγμής υπάρχουν συνολικά τρεις που βρίσκονται στη short list για την ψυχαγωγική ζώνη.

Ποιον θέλουν στην ΕΡΤ να αναλάβει την ψυχαγωγική ζώνη;

Τα πάνω κάτω στην ΕΡΤ

Ανάμεσα στα πρόσωπα που συζητούν επίσης είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος όπου διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τη διοίκηση της ΕΡΤ. Από την άλλη, η τρίτη πρόταση που παίρνει ήδη το «πράσινο φως» είναι ένα δίδυμο, ο λόγος φυσικά για τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου και τη Ζωή Κρονάκη οι οποίοι φαίνεται να έχουν πάρει το "πράσινο" φως καθώς έχουν κάνει τα πρώτα δοκιμαστικά χωρίς ωστόσο ο σταθμός να έχει καταλήξει κάπου συγκεκριμένα.

Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα που ''κλείδωσαν'' για το ενημερωτικό - Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού

Η ΕΡΤ, μετά ωστόσο την σημαντική αλλαγή που έκανε στο κεντρικό δελτίο των ειδήσεων εν όψη εκλογών, ακούγεται πως ετοιμάζει πολλά νέα πράγματα. Το πρόγραμμα αναμένεται να εμπλουτιστεί με νέες εκπομπές ψυχαγωγικού περιεχομένου, καθώς η ΕΡΤ NEWS φαίνεται πως θα σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος της ενημέρωσης.

Με νέα πρόσωπα αλλά και σημαντικές αλλαγές στον ενημερωτικό της τομέα θα υποδεχθεί η ΕΡΤ τη νέα σεζόν και την επίσημη έναρξη λειτουργίας του ERTNEWS που θα είναι το νέο και αποκλειστικά δημοσιογραφικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης. Την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων στις 21:00 θα αναλάβει ο Γιώργος Κουβαράς.

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου θα αναλάβει από 1η Αυγούστου επικεφαλής της υποδιεύθυνσης όλων των ενημερωτικών εκπομπών της ΕΡΤ και παράλληλα θα παρουσιάζει το κεντρικό μεσημβρινό δελτίο Ειδήσεων στις 15:00, ενώ ο Ηλίας Σιακαντάρης θα παρουσιάζει καθημερινά στο ERTNEWS μια νέα ενημερωτική ζώνη στις 20:00 με επίκεντρο κυρίως τις διεθνείς εξελίξεις στην οικονομία και στην πολιτική και τον αντίκτυπό τους στη χώρα μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της ΕΡΤ αναλαμβάνει γυναίκα την θέση της επικεφαλής της υποδιεύθυνσης όλων των ενημερωτικών εκπομπών και η Αντριάνα Παρασκευοπούλου είναι εκείνη που έχει τα πρωτεία.

Τέλος, με χαρά η ΕΡΤ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη Σοφία Παπαϊωάννου, η οποία ύστερα από χρόνια επιστρέφει στην τηλεόραση για να υπηρετήσει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: τη δημοσιογραφική έρευνα με μια εκπομπή που θα φέρει τη σφραγίδα της και θα μεταδίδεται κάθε δεκαπενθήμερο.