Με πολύ αποκαλυπτικό τιρκουάζ ολόσωμο - Η Ανθή Σαλαγκούδη αποκάλυψε το πρόσωπο που τη φωτογράφησε στη Χαλκιδική

Στα καλύτερά της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με πολύ αποκαλυπτικό τιρκουάζ ολόσωμο - Η Ανθή Σαλαγκούδη αποκάλυψε το πρόσωπο που τη φωτογράφησε στη Χαλκιδική

Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι ένα πρόσωπο, που σε γενικές γραμμές κρατάει χαμηλό προφίλ και απλώς προτιμάει να έχει επαφή με τον κόσμο, που τη γνωρίζει και την αγαπάει μέσα από αναρτήσεις, που κάνει στον λογαριασμό της στο instagram.

Αυτή την περίοδο επικρατούν οι καλοκαιρινές φωτογραφίες, από τα νησιά και τους προορισμούς, που επισκέπτεται, μιας και από ότι λέγεται ο χειμώνας θα είναι έντονος και διαφορετικός για εκείνη. Η Χαλκιδική είναι η πιο πρόσφατη επιλογή της, ποζάροντας με με το τιρκουάζ ολόσωμο μαγιό της λίγο μέσα από τη φωτογραφική ματιά της ανιψιάς της.

Η Ανθή Σαλαγκούδη με ολόσωμο μαγιό στη Χαλκιδική

«Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει αφού. (Και η ανηψιά μου βγάζει τις πιο ωραίες φωτογραφίες).

Σαλαγκούδη - Ολόσωμο

Εξίσου κούκλα και με το μαύρο μπικίνι της

Η Ανθή Σαλαγκούδη μπορεί να είναι χρόνια στο χώρο της δημοσιογραφίας και της showbiz, ωστόσο το ευρύ κοινό την γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο αγαπημένο reality επιβίωσης survivor. Και μπορεί οι σχέσεις της με τους υπόλοιπους παίκτες να μην ήταν οι καλύτερες, ωστόσο εξέπληξε τους πάντες όταν επί συνεχόμενες εβδομάδες ήταν σταθερά στις προτιμήσεις του κοινού.

Μπορεί στο παιχνίδι να μη διακρίθηκε για την ενέργειά της και τις αθλητικές της ικανότητες, αφού στατιστικά ήταν ανάμεσα στις χειρότερες παίκτριες ωστόσο δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι έχει ονειρεμένο κορμί. Μέσα στο survivor >είχε χάσει πολλά κιλά, ωστόσο με το που βγήκε ακολούθησε ειδική διατροφή και γυμνάστηκε. Φαίνεται πως είναι στην καλύτερη δυνατή φόρμα και συχνά- πυκνά μας τροφοδοτεί με φωτογραφίες της με μαγιό στο Instagram, όπως αυτή με το μαύρο σετ. Τώρα που καλοκαίριασε το instagram έχει κατακλυστεί απο φωτογραφίες των star, όπως της Έλενας Παπαρίζου που την είδαμε με ολόλευκο μαγιό (δες εδώ φωτογραφίες).

Φαίνεται πως πλέον ο μεταβολισμός της έχει επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα καθώς το σώμα της επέμπει υγεία. Η δημοσιογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία της με μαύρο μπικίνι, όπου ποζάρει μπροστά στον καθρέπτη και δεν μπορεσαμε να μη θαυμάσουμε τα καλλίγραμα πόδια και την επίπεδη κοιλιά της.

Η Ανθή Σαλαγκούδη κρατιέται σε εξαιρετική φόρμα