Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 | Επικοινωνία

Ξεκίνησε και πάλι το κάπνισμα - Το πρώτο βίντεο της Super Κική μετά την αποβολή του μωρού της

Σε πολύ καλή διάθεση

Ξεκίνησε και πάλι το κάπνισμα - Το πρώτο βίντεο της Super Κική μετά την αποβολή του μωρού της
News 30.07.2022 16:05
Από Ελένη Μήτση

Η Super Kική κατάφερε μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα να απασχολήσει με ένα ευτυχές και στη συνέχεια με ένα όχι τόσο ευχάριστο γεγονός. Όλοι είχαν χαρεί με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, ωστόσο την Πέμπτη 28/7 γνωστοποίησε, πως απέβαλε.

Μπορεί η ίδια να ζήτησε χρόνο και την κατανόηση του κοινού, που την ακολουθεί κάνοντας και μια αλλαγή στο προφίλ της στο instagram, ωστόσο το Σάββατο 30/7 εμφανίστηκε με ένα βίντεο. Σε αρκετά καλή διάθεση την είδαμε να χαμογελάει στην κάμερα καπνίζοντας παράλληλα, ενώ άκουγε από πίσω ελληνικά τραγούδια.

Το νέο βίντεο της Super Κική μετά την αποβολή του μωρού της

Η θλιβερή ανακοίνωση της αποβολής

Μια πολύ δυσάρεστη αποκάλυψη έκανε την Πέμπτη 28/7 μέσα από ένα μακροσκελές story της η Super Κική. Ενημέρωσε τους followers φίλους και γνωστούς ότι δυστυχώς απέβαλε το μωράκι της και ότι προσπαθεί να το ξεπεράσει. Η τραγική αυτή εξέλιξη εξηγεί την πολυήμερη απουσία της από τα social media, καθώς και η ίδια αναφέρει πως το βιώνει πολύ δύσκολα, ενώ ζητάει από τους δικούς της ανθρώπους να μην ασχοληθούν παραπάνω με αυτό.

Η ίδια είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι θα κρατήσει το μωράκι της, παρά τον χωρισμό της από τον πατέρα του παιδιού, Βίκτωρα. Ήταν μεγάλη η χαρά της για το πλάσμα αυτό που επρόκειτο να φέρει στη ζωή και μάλιστα συνέπεσε και την ίδια περίοδο με τη φίλη της Ιωάννα Τούνη. Σε πρόσφατη της έξοδο, φωτογραφήθηκε μάλιστα με τον πατέρα του παιδιού και φαίνεται ότι προσπαθούν να διατηρούν καλές σχέσεις.

Γράφει στο μακροσκελές story της:

«Καλησπέρα σε όλους! Αρχικά να σας ενημερώσω ότι απέβαλα! Και το περίμενα να σας πω την αλήθεια διότι πίσω από μία κάμερα εδώ και μήνες περνάω μαρτυρικά! Άπειρες κρίσεις πανικού και άγχους, πολύς φόβος και πολλά τέρατα που έπρεπε να παλέψω και παλεύω ακόμα!

Παρ' όλα αυτά για να επιβιώσω και να μη χαθώ εντελώς, αυτό που με παρηγορεί είναι η φράση κάθε εμπόδιο για καλό!

Και ελπίζω πως δεν ήταν η ώρα μου όπως και για πολλές κοπέλες που έτυχε να τους συμβεί το ίδιο. Δε θα ήθελα καθόλου να συζητήσω ξανά για αυτό, αν θέλετε να με βοηθήσετε μη μου ξαναπείτε για αυτό, θα κάνω ένα διάλειμμα και θα αφοσιωθώ λίγο σε εμένα. Θα κάνω διακοπές γιατί τις χρειάζομαι και θα συνεχίσω τη ζωή μου όπως μου αξίζει!

Ίσως κάποια μέρα καταφέρω να πω τη βιώνω όλο αυτόν τον καιρό αλλά ακόμα δεν είμαι έτοιμη.

Φίλοι και γνωστοί θα σας παρακαλούσα να μην ασχοληθείτε καθόλου με το γεγονός θα μου έκανε πολύ καλό να περάσει στο ντούκου και να το συζητάω μόνο με τον ψυχολόγο μου».

Η Super Κική ενημερώνει για την αποβολή του μωρού της

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Με βλέπουν σαν μηχάνημα παρά σαν άνθρωπο" - Έξω φρενών η Super Κική με τα μηνύματα που έλαβε

«Έλα μαζί το...» - Το σχόλιο όλο νόημα της Ιωάννας Τούνη στη Super Κική για την εγκυμοσύνη

Share