Η αλλαγή στο προφίλ της Super Κική στο Instagram μετά την αποβολή

Δύσκολες στιγμές για την αγαπημένη influencer

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η αλλαγή στο προφίλ της Super Κική στο Instagram μετά την αποβολή

Πολύ πρόσφατα είχαμε μάθει πολύ ευχάριστα νέα για την Super Κική μιας και ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδάκι και με πολύ χαρά ανακοίνωσε δημόσια, πως το περίμενε να έρθει στη ζωή της πως και πως. Δυστυχώς όμως, με μια πολύ στενάχωρη ανάρτηση την Πέμπτη 28/7 έκανε γνωστό, πως απέβαλε.

Σίγουρα η εξέλιξη αυτή την στεναχωρεί πολύ και σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να πάρει χρόνο με τον εαυτό της και για να συνειδητοποιήσει όλα αυτά, που συνέβησαν μέσα σε λίγους μήνες. Έτσι λοιπόν, η πρώτη της κίνηση, προς διαχείριση όλου αυτού, ήταν να κατεβάσει την ανάρτηση από το προφίλ της στο instagram, με την οποία είχε ανακοινώσει τα ευχάριστα.

Η αλλαγή που έκανε η Super Κική στο προφίλ της στο instagram μετά την αποβολή

super-kiki

«Θέλω να γίνω...»

Το πρωί της Πέμπτης 26/5 στον αέρα του «Mega Καλημέρα» βρέθηκε η Super Κική, η οποία μίλησε έξω από τα δόντια για όλα όσα συμβαίνουν στην ελληνική τηλεόραση, αλλά όσα συνέβησαν και στην φυλακή. Χαρακτηριστικό δε είναι ο τρόπος που «κάρφωσε» τον Γιώργο Λιάγκα.

Στη συνέχεια η influencer παραδέχτηκε πως πήρε απόφαση να πάει σε κλινική αποτοξίνωσης και τον ρόλο που έπαιξε σε αυτό η φυλάκισή της.

«Δεν είχα και την καλύτερη ζωή. Όταν πήγα στην φυλακή και στο ΚΕΘΕΑ κατάλαβα ότι δεν μου ταιριάζει αυτό που κάνω. Τότε υπήρχε άγνοια, τώρα δεν υπάρχει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια συνέχισε με τον ρόλο που θα ήθελε να αποκτήσει στην ελληνική τηλεόραση. «Δεν θα ήθελα να είμαι πάνελ, αλλά θα ήθελα να γίνω παρουσιάστρια», σχολίασε η Super Κική.