Survivor 5: «Πίστεψε με αν τα ήξερα...» - Ο Σοϊλέδης ''απασφάλισε'' για τα πισώπλατα μαχαιρώματα στο παιχνίδι

Δεν κρατήθηκε άλλο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: «Πίστεψε με αν τα ήξερα...» - Ο Σοϊλέδης ''απασφάλισε'' για τα πισώπλατα μαχαιρώματα στο παιχνίδι

Ο Άρης Σοϊλέδης βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα και ζει τον έρωτα και όσα έχασε από την αγκαλιά της καλής του, Μαρίας Αντωνά, όμως υπάρχουν στιγμές, που αναπολεί καλές και κακές στιγμές από τη συμμετοχή του στο Survivor 5.

Ο ποδοσφαιριστής πρόσφατα μάλιστα απάντησε σε ένα q&a στο instagram σχετικά με το πως διαχειρίζεται την αγάπη, που λαμβάνει από πολύ άγνωστο κόσμο, αλλά και το πως αισθάνεται που πλέον έχει μάθει για ''πισώπλατα'' μαχαιρώματα, με κακόβουλα λόγια, που είπαν μερικοί από τους συμπαίκτες τους στο παιχνίδι.

Οι αναρτήσεις του Άρη Σοϊλέδη σχετικά με άσχημες συμπεριφορές συμπαικτών του στο Survivor 5

Survivor - Σοϊλέδης

Σοϊλέδης - Survivor

«Έλεγε "σταυρώστε τον @@@"»

Ο Άρης Σοϊλέδης μετά την αποκαλυπτική του συνέντευξη στην εκπομπή Love it, βρέθηκε στο πλατό του Όλα Γκουντ και μαζί του ήταν και η μέλλουσα γυναίκα του, Μαρία Αντωνά. Οι δυο τους αποκάλυψαν πότε θα πραγματοποιηθεί ο γάμος τους, ενώ η δεύτερη προχώρησε και σε ορισμένες σοκαριστικές δηλώσεις για το σκηνικό που κρύβεται πίσω από το θυμωμένο της πρόσωπο την ώρα που ανακοινώθηκε ο νικητής του Survivor 5.

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες του, καθώς θα ανέβουν τα σκαλιά σε λίγους μόλις μήνες από τώρα, ενώ οι κουμπάροι τους θα είναι τα άτομα που είχε ανακοινώσει ο ποδοσφαιριστής μέσα στο ριάλιτι, αλλά και εκείνοι που είχαν ήδη αποφασιστεί.

«O γάμος, παιδιά, για να είναι γρήγορο θα γίνει στο τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου. Κάπου εκεί μέσα. Δεν έχουμε κλείσει ακόμα ακριβή ημερομηνία, μένει να δούμε ποια ακριβώς θα είναι», είπε αρχικά ο πρώην παίκτης.

Και συμπλήρωσε: «Οι κουμπάροι μας θα είναι ο Κώστας Φραγκολιάς με τη γυναίκα του, Δώρα, ο Απόστολος Ρουβάς και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου από το Survivor».

Η δημοσιογράφος, από την άλλη πλευρά, εξήγησε: «Πιο πολύ η παγωμάρα σε αυτό το περιβόητο βλέμμα είναι η στεναχώρια και η κούραση. Είμαι από τις έξι το πρωί στη δουλειά, θέλω να πω, καθημερινά και στον τελικό είχα πάει σερί από τη δουλειά. Είχα πάνω μου την κούραση του αιώνα, την ψυχολογική και όλων αυτών των πραγμάτων. Υπήρχε και ένα παρασκήνιο το οποίο τώρα θα το πω.

Καθώς ήμουν στην κερκίδα και ανακοινώνεται το αποτέλεσμα, υπήρχε ένας πολύ συγκεκριμένος άνθρωπος πίσω χωρίς να θέλω να τον κατανομάσω – προφανώς αντιλαμβάνεστε ποιος μπορεί να είναι – ο οποίος έλεγε «σταυρώστε τον» και με τελίτσες μια πολύ άσχημη βρισιά. «Σταυρώστε τον, σταυρώστε τον». Δηλαδή… Τι να πω, τι να λέμε τώρα».