Με αμέτρητα ράφια για να χωράνε τα παπούτσια της - Το σπίτι της Παναγιώταρου πριν μετακομίσει με τον Σχίζα

Φανταστικό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με αμέτρητα ράφια για να χωράνε τα παπούτσια της - Το σπίτι της Παναγιώταρου πριν μετακομίσει με τον Σχίζα

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ζει μια πολύ ευτυχισμένη φάση στη ζωή μιας και είναι μαζί με τον Στάθη Σχίζα και για τη ώρα είναι αχώριστοι στις διακοπές που έκαναν στην Κρήτη αλλά και στην κοινή ζωή, που έχουν φτιάξει στην Αθήνα.

Να θυμίσουμε εδώ, πως το ζευγάρι για την ώρα δεν συγκατοικεί να και είναι στις άμεσες προτεραιότητές τους. 'Έτσι λοιπόν, πριν κάνουν αυτό το επόμενο βήμα στη σχέση τους, βλέπουμε το ονειρικό σπίτι του μοντέλου, το οποίο έχει εσωτερικό δωμάτιο για να χωράει την γκαρνταρόμπα και τα αμέτρητα παπούτσια, που έχει στην κατοχή της.

Το σπίτι της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Παναγιώταρου - Σπίτι

Παναγιώταρου - Κρεβάτι

Παναγιώταρου - Δωμάτιο

Το μέλλον της Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα

O Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα του ''Χαμογέλα και Πάλι'' την Κυριακή 10/7 και μεταξύ των όσων είπαν, αποφάσισαν να ξεκαθαρίσουν σχετικά με το επόμενο βήμα της σχέση τους, που συζητιέται ιδιαίτερα.

Το ζευγάρι φαίνεται να είναι πολύ ευτυχισμένο και χαρούμενο, που είναι ξανά μαζί μετά από τόσους μήνες απόστασης, που είχαν. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα βιαστούν να κάνουν κινήσεις, που αφορούν στη σχέση τους και με πρώτο βήμα να είναι η συγκατοίκηση, καθώς και οι δύο είναι σε φάση, που ψάχνουν σπίτι.

«Μόνο καλά πράγματα φαντάζομαι για αυτό το κορίτσι». «Σκεφτόμαστε να συγκατοικήσουμε. Ο Στάθης πριν μπει στο παιχνίδι άφησε το σπίτι του, είμαι σε φάση που κι εγώ ψάχνω σπίτι οπότε θα μείνουμε στο ίδιο» αποκάλυψαν.

«Θα είχε πολύ πλάκα να παρουσιάσουμε εκπομπή μαζί με τον Στάθη», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. «Κάνουμε εκπομπή κάθε μέρα στο σπίτι».