Την έντυσε γοργόνα και την καμάρωνε - Το επικό βίντεο με την κόρη της Ελεονώρας Μελέτη

Έχει μεγαλώσει πολύ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Την έντυσε γοργόνα και την καμάρωνε - Το επικό βίντεο με την κόρη της Ελεονώρας Μελέτη

Από τη Κεφαλονιά κάνει τις τελευταίες ημέρες αναρτήσεις στα social media η Ελεονώρα Μελέτη, απολαμβάνοντας βόλτες και την παρέα της μικρής της κόρης, Αλεξάνδρας. Οι δύο τους είναι πολύ αγαπημένες και μάλιστα, η παρουσιάστρια την μυεί στην αγάπη, που έχει για τη θάλασσα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η μικρή αγαπάει και εκείνη το υγρό στοιχείο και αυτό φάνηκε για άλλη μια φορά, από ένα βίντεο, που δημοσίευσε η Ελεονώρα το Σάββατο 30/7, με εκείνη να φοράει μια ουρά γοργόνας και να προσπαθεί να παραφερθεί με τις φίλες της.

Η κόρη της Ελεονώρας Μελέτη ντύθηκε γοργόνα

«Από πότε οι νεράιδες βγαίνουν και χορεύουν στη στεριά;».

Η επική αντίδραση της κόρης της όταν τη ρώτησε αν θέλει αδερφάκι

Σε οικογενειακές διακοπές βρίσκεται αυτές τις μέρες η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τον σύζυγο και την μονάκριβη κόρη τους Αλεξάνδρα. Η μαμά φροντίζει να αφιερώνει πολύ χρόνο στη μικρή που έχει μεγαλώσει και είναι πραγματικά αγνώριστη. Μάλιστα είπε να της θέσει και το ερώτημα αν θα ήθελε να της κάνουν ένα αδερφάκι για παρέα, ωστόσο η απάντηση της μικρής δεν ήταν αυτή που θα περίμενε κανείς.

Πριν από λίγες μέρες την πήρε μαζί της και για σερφ, που είναι ένα από τα αγαπημένα hobby της παρουσιάστριας, οπότε θέλει να την μυήσει από τώρα. Η μικρή αποδείχθηκε πολύ καλή βοηθός, όπως παραδέχτηκε και η μαμά της στη φωτογραφία που ανέβασαν οι δυο τους στο instagram. Το αν η μικρή επιχείρησε να ανέβει στη σανίδα είναι ακόμα άγνωστο.

Συνήθως τα μοναχοπαίδια ζητάνε από μόνα τους από τους γονείς να τους κάνουν και έναν αδερφό ή αδερφή αφού συχνά νιώθουν μοναξιά. Ωστόσο η αντίδραση της μικρή ήταν κάπως απροσδόκητη αφού στο βίντεο που δημοσίευσε σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη, ακούγεται η Αλεξάνδρα να λέει πως αν ο μπαμπάς της ζητήσει από την παρουσιάστρια να κάνει άλλο μωρό τότε, θα το διώξει, θα το πατήσει και θα το πετάξει στα… σκουπίδια.