Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Στέγνωνε ημίγυμνος τα μαλλιά της καλής του στο κρεβάτι - Το έχει πάει αλλού ο Σάββας Γκέντσογλου

Το βίντεο με τους δυο τους

Στέγνωνε ημίγυμνος τα μαλλιά της καλής του στο κρεβάτι - Το έχει πάει αλλού ο Σάββας Γκέντσογλου
News 30.07.2022 22:50
Από Ελένη Μήτση

O Σάββας Γκέντογλου είναι πολύ καλά στα προσωπικά του και δεν έχει κανέναν ενδοιασμό μετά τον χωρισμό από την Αγγελική Ηλιάδη να μοιράζεται στιγμές από το νέο του κορίτσι την Κίκα.

Πολύ πρόσφατα τους είδαμε σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο, με τον ποδοσφαιριστή να φιλάει στο στόμα την καλή του, η οποία έχει ως μόνιμο τόπο διαμονής την Θεσσαλονίκη. Αυτή τη φορά όμως το ζευγάρι επέλεξε να μας δείξει το πως περνάει το Σάββατο του 30/7 με έναν διαφορετικό τρόπο, με εκείνον να της στεγνώνει ημίγυμνος στο κρεβάτι τα μαλλιά.

Ο Σάββας Γκέντσογλου φροντίζει τα μαλλιά της καλής του

Η Αγγελική Ηλιάδη ''σπάει'' τη σιωπή της για τον πρώην και τον νυν

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στο Happy Day, της οποίας τις δηλώσεις είδαμε το πρωί της Τετάρτης 9/3. Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για το τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή αλλά και τον τρόπο που ισορροπεί τα ερωτικά με την οικογένεια της.

Είναι πολύ ερωτευμένη με τον συμπαίκτη της από τη Φάρμα, Γρηγόρη Αναστασιάδη και δεν το κρύβει, ωστόσο ξεκαθάρισε πως ναι μεν θα συνεχίσουν την κοινή τους ζωή χωρίς όμως να βγάζει εκτός τον μπαμπά του μικρού Βασιλάκη, τον Σάββα Γκέντσογλου!

«Με τον Γρηγόρη είμαστε πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Τα παιδιά δεν τον έχουν γνωρίσει, είναι πολύ νωρίς ακόμα, η σχέση μας είναι στην αρχή, θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα».

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν ρωτά την γνώμη των παιδιών της για τα προσωπικά της, η Αγγελική Ηλιάδη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό το κομμάτι είναι πολύ ευαίσθητο. Προς το παρόν, ο άνθρωπος ο οποίος είναι οικογένειά μας, είναι ο μπαμπάς του Βασίλη, ο Σάββας. Συνεχίζουμε και είμαστε μια όμορφη οικογένεια.

Είναι ό,τι πιο όμορφο να υπάρχει μια καλή σχέση με τον μπαμπά του Βασίλη. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γενέθλια για τον γιο του Σάββα Γκέντσογλου και της Αγγελικής Ηλιάδη - Έγινε 8 χρονών

Αγκαλιασμένοι και ερωτευμένοι - Νέο στιγμιότυπο του Σάββα Γκέντσογλου με τη σύντροφό του

Share