Βαρύ το "αντίο" της Φαίης Μαυραγάνη στο OPEN - Οριστικοί τίτλοι τέλους για την παρουσιάστρια

«Θα συνεχίσουμε αλλού το Σεπτέμβριο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βαρύ το

Η εκπομπή του OPEN, «Τώρα ό,τι συμβαίνει» έριξε σήμερα αυλαία (31/7) με την δημοσιογράφο, Φαίη Μαυραγάνη να είναι αρκετά συγκινημένη καθώς μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια στον σταθμό αποφάσισε πως έχει έρθει η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα στα επαγγελματικά της (δείτε εδώ ποιο πρόσωπο θα πάρει την θέση της).

Οι δηλώσεις της Φαίης Μαυραγάνη στο τέλος της εκπομπής του OPEN

«Ένας κύκλος εννέα χρόνων, από το Epsilon ξεκινώντας μέχρι σήμερα στο Open, έφτασε στο τέλος του. Ένας αγώνας με χαρές, συγκινήσεις, ευχάριστα πράγματα αλλά και δύσκολα, όπως και διακρίσεις πολλές, τελειώνει εδώ και θα συνεχίσουμε αλλού το Σεπτέμβριο.

Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που μας αγάπησε και μας στήριξε, τους ανθρώπους μας που έκαναν το ρεπορτάζ, τους δικούς μας ιδιαίτερους ανθρώπους, που για μένα είναι αυτοί εδώ, οι συνεργάτες μου. Με στήριξαν και το ανταποδίδω. Ευχαριστώ και τα κορίτσια του μακιγιάζ, εκείνα που μας φρόντιζαν τα μαλλιά και την εικόνα μας γενικά.

Ευχαριστώ, φυσικά, τον κύριο Σαββίδη και τον κύριο Παναγιωτόπουλο για τη στήριξη. Ένα πράγμα θα πω ακόμη. Αν λένε καλό λόγο για σένα, είναι γιατί τον αξίζεις. Άκουσα πολλά καλά λόγια και σας ευχαριστώ».

Στην πρωινή ζώνη Σαββατοκύριακου σε μεγάλο κανάλι - Ένα βήμα πριν υπογράψει η Φαίη Μαυραγάνη;

Πολλά ακούγονται γύρω από το όνομα της Φαίης Μαυραγάνη και φήμες την θέλουν να μετακινείται σε ένα παλιό, γνώριμό της κανάλι. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Open, είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό πως έχει δεχτεί πρόταση για να βρεθεί στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου του ANT1.

Η παρουσιάστρια, όπως ακούγεται, είναι ένα βήμα πριν συμφωνήσει για να επιστρέψει μετά από εννιά χρόνια στον σταθμό από όπου και ξεκίνησε παίρνοντας την σκυτάλη για του Σαββατοκύριακου τη ζώνη που μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν θα βρίσκονται οι «Πρωινοί τύποι». Όσο για την ίδια, μέχρι τα τέλη του Ιουλίου θα βρίσκεται στην τηλεόραση του Open.