Παντρεύτηκαν όταν εκείνη ήταν 37 ετών - Η διαφορά ηλικίας της Πέγκυς Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα

Ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της showbiz

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παντρεύτηκαν όταν εκείνη ήταν 37 ετών - Η διαφορά ηλικίας της Πέγκυς Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα

H Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας είναι από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Είναι μαζί από το 2007 και μέχρι σήμερα φαίνονται να είναι πολύ ευτυχισμένοι. Η κορούλα τους, είναι η μεγαλύτερη αδυναμία τους, αφού ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία.

«Είμαστε 26 χρόνια μαζί. Παντρεμένοι είμαστε από το 2007. 14 χρόνια. Το μυστικό είναι για να σωθεί μια τέτοια σχέση είναι ο άλλος να μη βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας. Ο Γιώργος λοιπόν είναι πάντα πίσω από τις κάμερες. Ο δεύτερος λόγος που μας έχει κρατήσει μαζί τόσα χρόνια, είναι επειδή ο Γιώργος έχει μεγαλύτερα όνειρα από εμένα για εμένα», είχε εξομολογηθεί η τραγουδίστρια για τον σύζυγό της.

Το ζευγάρι κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας - κάτι που τους έχει βοηθήσει περισσότερο στο να κρατήσουν γερή τη σχέση τους - και ελάχιστες είναι οι κοινές αναρτήσεις στα social media. Δείτε όμως την πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνιση με την κόρη τους.

Ποια είναι όμως η διαφορά ηλικίας τους;

Αυτό που λίγοι γνωρίζατε είναι πως η Πέγκυ Ζήνα είναι 47 ετών και ο Γιώργος Λύρας είναι 18 χρόνια μεγαλύτερος της. Δηλαδή είναι 65 ετών.

Πέγκυ Ζήνα Γιώργος Λύρας διαφορά ηλικίας

Αποκαλύψεις για τη σχέση τους

H Πέγκυ Ζήνα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ανοιχτά το βράδυ της Πέμπτης 19/5 και μεταξύ των πολύ συγκινητικών δηλώσεων, που έκανε για τον Δημήτρη Μητροπάνο έκανε στη συνέχεια και μια τρυφερή αναφορά για τον γάμο και τον άντρα της, Γιώργο Λύρα.

«Μπορεί να μην ήμουν εδώ που βρίσκομαι σήμερα αν δεν υπήρχε ο Γιώργος στη ζωή μου. Εκείνος το ήθελε περισσότερο από εμένα να πετύχω. Εγώ ακόμα θα άνοιγα πρόγραμμα. Δεν μπορώ να διεκδικώ πράγματα για εμένα. Δε θα μπορούσε ο δικός μου ο χαρακτήρας να επικρατήσει στον χώρο. Είναι αδιανόητος ο ανταγωνισμός στον χώρο…. Έχω βιώσει απίστευτο ανταγωνισμό από άντρες κυρίως γιατί με γυναίκες δεν έχω βρεθεί…» είπε και συνέχισε:

«Το 1996 ήρθε ο Γιώργος Λύρας στη ζωή μου. Τότε ήταν μάνατζερ του Ρόκκου. Μέναμε μαζί, για 3-4 χρόνια δεν ασχολιόταν καθόλου μαζί μου. Κάποια στιγμή στα τέσσερα χρόνια μου είπε “δε το έχεις και αυτό το να μην ασχοληθώ μαζί σου για να μην πουν ότι τη βοηθάει ο σύντροφός της πρέπει να τελειώσει”… Σιγά σιγά άρχισαν να έρχονται όλα πιο ομαλά στην καριέρα μου… Σαν μάνατζερ ο Γιώργος δεν είναι εύκολος. Είναι πολύ αυστηρός. Ο μόνος λόγος για να τσακωθούμε είναι η δουλειά».

«Στην ηλικία των 15 έχασα τον μπαμπά μου. Ζούσα με τον φόβο του θανάτου από τα 12 που αρρώστησε. Ήταν μοιραίο ότι θα ψάξω έναν “μπαμπά” στο μέλλον… Πριν τον Λύρα δεν είχα άλλο δεσμό. Είχα μόνο 2-3 φλερτ. Ήταν ο πρώτος μου σοβαρός δεσμός. Είμαστε μαζί 26 χρόνια. Η Ηλέκτρα ήρθε στον κόσμο όταν είχαν περάσει ήδη 15 χρόνια σχέσης με τον Γιώργο…. Στην αρχή της σχέσης μας τσακωνόμασταν αρκετά μέχρι που κάποια στιγμή του είπα την ατάκα “αν θες να χωρίσεις μόνος σου” και έτσι αρχίσαμε να παίρνουμε λίγο στην πλάκα τα καβγαδάκια μας» εξομολογήθηκε η Πέγκυ Ζήνα.