Βραδινή έξοδος για την Πέγκυ Ζήνα με την κούκλα κόρη της, Ηλέκτρα - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Έχει μεγαλώσει πολύ!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βραδινή έξοδος για την Πέγκυ Ζήνα με την κούκλα κόρη της, Ηλέκτρα - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Το βράδυ της Δευτέρας 18/7 η Πέγκυ Ζήνα μαζί με την κόρη της, Ηλέκτρα βρέθηκαν στο θέατρο Λαμπέτη στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Δώρο Γενεθλίων». Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr βρέθηκε επίσης εκεί όπου απαθανάτισε αποκλειστικές φωτογραφίες τους.

Μητέρα και κόρη λοιπόν πέρασαν ποιοτικό χρόνο μαζί. Η μικρή Ηλέκτρα έχει μεγαλώσει πολύ καθώς είναι μόλις 11 ετών. Όπως είναι λογικό, η Πέγκυ Ζήνα της έχει τρομερή αδυναμία καθώς η κόρη της αποτελεί προτεραιότητα για την ίδια. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε γενέθλια, (δείτε εδώ τις άκρως τρυφερές αναρτήσεις της).

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Πέγκυς Ζήνα με την κόρη της, Ηλέκτρα

Πέγκυ Ζήνα: Έξοδος με την κόρη της

Αποκλειστική φωτογραφία της Πέγκυς Ζήνα με την κόρη της

Έξοδος για την Πέγκυ Ζήνα

Η τρυφερή ξομολόγηση για την κόρη της

Στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» εισέβαλε, το απόγευμα της Τρίτης 8/2, η Πέγκυ Ζήνα, η οποία έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δύσκολη εποχή της πανδημίας, στη σχέση με τον σύζυγό της, ο οποίος πρόσφατα ανέβασε και μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αγκαλιά με την κόρη τους, αλλά και στον ρόλο της ως μητέρα.

«Έχω κουραστεί με τις τηλεδιασκέψεις. Δεν αντέχω αυτό το πράγμα του ότι η αγκαλιά, η επαφή έχει αντικατασταθεί από την κάμερα», είπε χαρακτηριστικά η Πέγκυ Ζήνα για την πανδημία και συνέχισε:

«Στην αρχή με την καραντίνα μου άρεσε πάρα πολύ. Γιατί έκανα πράγματα που πριν δεν μπορούσα να κάνω, ξεκουράστηκα απόλυτα, χάρηκα το παιδί μου 24 ώρες το 24ωρο, και τον Γιώργο επίσης».

«Έχει τα καλύτερα στοιχεία και από τους δυο μας η Ηλέκτρα. Ξέρει να διεκδικεί αυτό που θέλει, αλλά το κάνει με πάρα πολύ γλυκό κι ευγενικό τρόπο. Νομίζω θα βγει κερδισμένη από αυτό.

Είναι ένα παιδί που έχει αξίες, ένα παιδί που προσπαθώ να του μάθω την αξία του συναισθήματος, τις πραγματικές αξίες, την αγάπη, την ευγνωμοσύνη και την αλληλεγγύη. Και να μην πιστέψει ποτέ πως είναι κάτι παραπάνω από κάποιον άλλον», συμπλήρωσε για την κόρη της, Ηλέκτρα.