Γενέθλια για την κόρη της Πέγκυς Ζήνα - Οι τρυφερές αναρτήσεις

Η μικρή έχει μεγαλώσει αρκετά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γενέθλια για την κόρη της Πέγκυς Ζήνα - Οι τρυφερές αναρτήσεις

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας γιόρτασαν το βράδυ της Τρίτης 8/3 τα γενέθλια της ίδιας, αγκαλιά με την κόρη τους και ανέβασαν την φωτογραφία τους στον προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, συγκεντρώνοντας τα like του κοινού, όπως και οι γλυκές τους στιγμές στα χιόνια λίγο καιρό πριν (δείτε εδώ).

Αρχικά, ο πατέρας της μικρής έγραψε: "Χρόνια πολλά αγαπούλα μου όμορφη", ενώ η τραγουδίστρια στη συνέχεια ευχαρίστησε τους ακόλουθούς της με το εξής κείμενο: "Σας ευχαριστώ όλους μέσα απ την ψυχή μου για τις ευχές σας…μόνο αγάπη κι αλήθεια λαμβάνω απ' όλους σας???Νιώθω ευγνώμων για όσα έχω…εστιάστε σε ότι έχετε είναι φάρμακο στις μέρες μας…σας αγαπώ πολύ?"

Στο παρελθόν, μάλιστα, η ίδια έχει αναφέρει για την κόρη της, Ηλέκτρα στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου: «είναι πολύ καλό παιδί και πήρε τα καλύτερα και από τους δύο μας. Την βλέπω πιο πολύ επιχειρηματικό μυαλό, παρόλο που τραγουδάει όλη μέρα. Παρόλο που λατρεύω το τραγούδι δεν θεωρώ ότι ταιριάζω σε αυτό τον χώρο, έχω ταλαιπωρηθεί ψυχολογικά, γιατί δεν καταλαβαίνω την ύπαρξη του αθέμιτου ανταγωνισμού».

Οι αναρτήσεις του Γιώργου Λύρα και της Πέγκυς Ζήνα

Τα γενέθλια της κόρης της Πέγκυς Ζήνα

Η εξομολόγηση για την κόρη της - «Έχω κουραστεί...»

Στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» εισέβαλε, το απόγευμα της Τρίτης 8/2, η Πέγκυ Ζήνα, η οποία έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δύσκολη εποχή της πανδημίας, στη σχέση με τον σύζυγό της, ο οποίος πρόσφατα ανέβασε και μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αγκαλιά με την κόρη τους, αλλά και στον ρόλο της ως μητέρα.

«Έχω κουραστεί με τις τηλεδιασκέψεις. Δεν αντέχω αυτό το πράγμα του ότι η αγκαλιά, η επαφή έχει αντικατασταθεί από την κάμερα», είπε χαρακτηριστικά η Πέγκυ Ζήνα για την πανδημία και συνέχισε:

«Στην αρχή με την καραντίνα μου άρεσε πάρα πολύ. Γιατί έκανα πράγματα που πριν δεν μπορούσα να κάνω, ξεκουράστηκα απόλυτα, χάρηκα το παιδί μου 24 ώρες το 24ωρο, και τον Γιώργο επίσης».

«Έχει τα καλύτερα στοιχεία και από τους δυο μας η Ηλέκτρα. Ξέρει να διεκδικεί αυτό που θέλει, αλλά το κάνει με πάρα πολύ γλυκό κι ευγενικό τρόπο. Νομίζω θα βγει κερδισμένη από αυτό.

Είναι ένα παιδί που έχει αξίες, ένα παιδί που προσπαθώ να του μάθω την αξία του συναισθήματος, τις πραγματικές αξίες, την αγάπη, την ευγνωμοσύνη και την αλληλεγγύη. Και να μην πιστέψει ποτέ πως είναι κάτι παραπάνω από κάποιον άλλον», συμπλήρωσε για την κόρη της, Ηλέκτρα.