Έγιναν παρανυφάκια! - "Έλιωσε" το instagram με τα παιδιά Βαρδή - Σκαφίδα

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έγιναν παρανυφάκια! -

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια όπου το μόνο σίγουρο είναι πως έχουν τεράστια αδυναμία τόσο στην μικρή τους κόρη όσο και στον γιο τους (δείτε τα όσα δήλωσε η σύζυγός του για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της)..

Μάλιστα, και οι δυο είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς όπου δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά τους Από τις πιο πρόσφατες φωοτγραφίες τους λοιπόν είναι και εκείνη από τον γάμο φιλικού ζευγαριού.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, η μικρή Κατερίνα φορούσε ένα λευκό φόρεμα, μίνιμαλ ενώ στο κεφάλι της είχε ένα στεφάνι με κίτρινα λουλούδια. Από την άλλη, ο Αντώνης φορούσε ένα καλοκαιρινό κοστούμι, με κοντό παντελόνι, παπιγιόν και γιλέκο.

Τα παιδιά του Βαρδή και της Σκαφιδά έγιναν παρανυφάκια

Τα παιδιά του Γιάννη Βαρδή

''Τους πρώτους επτά μήνες ο γιος μας δεν...'' - Συγκινεί ο Βαρδής με την αποκάλυψη για την οικογένεια του

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη , έδωσε συνέντευξη ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Βαρδής το πρωινό της Δευτέρας 30/5.

Μίλησε για τη σχέση του με τον αείμνηστο πατέρα του Αντώνη Βαρδή, τα αρνητικά σχόλια που του έχουν προσάψει κατά καιρούς, αλλά και τα ζητήματα υγείας που αντιμετώπισαν η σύζυγος αλλά και ο γιός του.

Ανέφερε για τους δικούς του ανθρώπους: «Περάσαμε μια περιπέτεια υγείας με το γιο μας, προσπαθούσα να στηρίξω τη Νατάσα, γιατί είχε επιλόχειο κατάθλιψη. Τους πρώτους 7 μήνες ο γιος μας δεν κοιμόταν καθόλου, τρέχαμε στους γιατρούς όλα τα πρωινά».

Συνεχίζοντας για τη σύζυγό του είπε: «Πάντα είχα στο μυαλό μου, να μην κάνω τα ίδια λάθη με τους γονείς μου, να μη χωρίσω και να είμαστε ενωμένοι. Τη σύζυγό μου τη γνώρισα σε συναυλία, ξεχώριζε μέσα στο πλήθος, η Νατάσα είναι ένα φωτεινό πλάσμα. Υπάρχει μια σχετική ζήλια, στην αρχή δεν το πολυέδειχνε, στην πορεία άρχισε να το δείχνει, αλλά ποτέ με άσχημο τρόπο».

Μιλώντας για τους γονείς του είπε ότι κατά καιρούς ακούει κριτικές ότι δεν είναι ισάξιος του πατέρα του , ωστόσο δεν τον απασχολούν καθώς ποτέ δεν τον αντιμετώπισε ανταγωνιστικά. Και συμπλήρωσε: «Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6 χρονών. Κάποια στιγμή η μητέρα μου ξαναπαντρεύτηκε και πήγε στην Αμερική κι έτσι έμεινα με τον πατέρα μου. Πήρα το ρίσκο γιατί του είχα μια κρυφή αδυναμία μέσα μου, χωρίς να τον έχω γνωρίσει ιδιαίτερα. Ο πατέρας μου, αν εξαιρέσουμε κάποιες γιορτές ή κάποιες ημέρες των καλοκαιριών, ήμασταν άγνωστοι μεταξύ μας, υπήρχε επιφανειακή σχέση. Τα πρώτα χρόνια της συμβίωσης ήταν πολύ ζόρικα»