Χαζομπαμπάς ο Δημήτρης Μακαλιάς - Η τρυφερή φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλιά της Αντιγόνης Ψυχράμη

«Τι συμβαίνει εκεί μέσα;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χαζομπαμπάς ο Δημήτρης Μακαλιάς - Η τρυφερή φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλιά της Αντιγόνης Ψυχράμη

Στα καλύτερά της είναι η Αντιγόνη Ψυχράμη καθώς πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού περιμένει το δεύτερο μωράκι της 5 χρόνια σχεδόν μετά από τον ερχομό του πρώτου παιδιού της, καρπός του έρωτά της με τον Δημήτρη Μακαλιά. Συγκεκριμένα, αυτή τη περίοδο το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται για τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Κεφαλονιά, όπου φορτίζουν τις μπαταρίες τους.

Μάλιστα, και οι δυο είναι ιδιαίτερα ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media οπου τους αρέσει να δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Έτσι, ο Δημήτρης Μακαλιάς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα στιγμιότυπο στο οποίο τους βλέπουμε να ποζάρουν με την φουσκωμένη κοιλίτσα της Αντιγόνης Ψυχράμη.

Η τρυφερή ανάρτηση του Δημήτρη Μακαλιά

Η πρώτη αντίδραση του Μακαλιά στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Ψυχράμη

Μεγαλώνει η οικογένεια της Αντιγόνης Ψυχράμη και του Δημήτρη Μακαλιά, καθώς περιμένουν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους. Τα νέα γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τα likes πήραν φωτιά (δείτε εδώ τη φωτογραφία).

-Φυσικά η είδηση δεν θα έμενε ασχολίαστη από τους συντελεστές της εκπομπής, που συμμετέχει ο Δημήτρης Μακαλίας, «Ποιος είναι πρωινιάτικα;». Όταν έπεσε η είδηση στον αέρα, αν και προσπάθησε να συγκρατηθεί τελικά ο ηθοποιός δεν τα κατάφερε και δάκρυσε.

Μάλιστα αποκάλυψε πως το περίμεναν και το ήθελαν πάρα πολύ και πως ήθελαν να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Ο ηθοποιός ανέφερε ότι είχαν αγοράσει τεστ εγκυμοσύνης για να δουν τα αποτελέσματα στην επέτειο του γάμου τους, αλλά δεν κρατήθηκαν και το έκαναν μια μέρα νωρίτερα.