Στο πλευρό της εγκυμονούσας Μαίρης Συνατσάκη - Το πρώτο σχόλιο της Οικονομάκου μετά την ευχάριστη είδηση

Το ήξερε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στο πλευρό της εγκυμονούσας Μαίρης Συνατσάκη - Το πρώτο σχόλιο της Οικονομάκου μετά την ευχάριστη είδηση

Το μεσημέρι της Κυριακής 31/7 κυκλοφόρησε μια πολύ ευχάριστη είδηση στα social media, που αφορά στη ζωή της Μαίρης Συνατσάκη, ανακοινώνοντας η ίδια με ένα τρυφερό post, πως σε λίγους μήνες θα είναι με τη σειρά της μια νέα μανούλα.

Σαν ''βόμβα'' έπεσε η είδηση αυτή στα μέσα και ανάμεσα στα πρόσωπα, που χάρηκαν πολύ και πιθανόν να το ήξεραν από πριν είναι η Αθηνά Οικονομάκου, με την οποία έχει η Μαίρη στενή συνεργασία. Έτσι λοιπόν, η ηθοποιός έσπευσε να ευχηθεί κάτω από τη φωτογραφία στον Ίαν Στρατή και στην εγκυμονούσα φίλη της.

Το σχόλιο της Αθηνάς Οικονομάκου για την εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη

«Θα γίνετε σπουδαίοι γονείς» .

Οικονομάκου - Σχόλιο

Το άγνωστο περιστατικό της Οικονομάκου μετά τη γέννηση του γιου της

Στην Δέσποινα Καμπούρη και στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη μίλησε το πρωί της Παρασκευής 24/6 η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην μητρότητα αλλά και στην στην καθημερινότητα με τα παιδιά της, με την κορούλα της να βαφτίζεται πριν από μερικές ημέρες.

«Δεν είναι άπλα τα πράγματα για μία εργαζομένη μητέρα στον συγκεκριμένο χώρο. Με το δεύτερο παιδί ένιωσα πιο πολύ μαμά, ολοκληρώθηκα, ολοκληρώθηκε η οικογένεια με έναν τρόπο. Τα συναισθήματά μου δεκαπλασιάστηκαν. Λατρεύω τον Μάξιμο και φοβόμουν πως θα μοιραστεί η αγάπη με το δεύτερο παιδί. Φλέρταρα με την επιλόχειο κατάθλιψη άλλα επειδή είχα πολλά χρονιά ψυχοθεραπείας στην πλάτη μου δεν την έπαθα τελικά.

Λύγισα μετά τη γέννηση του Μάξιμου όμως επειδή συνέχιζα την ψυχοθεραπεία αυτό με βοήθησε να πατήσω στα ποδιά μου και να πιστέψω στον εαυτό μου ξανά. Μετά το εξάμηνο όλα καλυτέρευσαν. Ο Φίλιππος έδειχνε υπομονή και κατανόηση όμως επί της ουσίας ποτέ δεν κατάλαβε τι ένιωθα γιατί φοβόμουν να το παραδεχθώ και εγώ στον εαυτό μου.

Κλείνω σχεδόν δεκαετία ψυχοθεραπείας. Ξεκίνησα όταν άρχισα να νιώθω δυσάρεστα συναισθήματα πάνω στην σκηνή, φοβόμουν ότι θα αρρωστήσω, ήταν ο φόβος του θανάτου μέσα σε όλα αυτά. Ήταν μία περίοδος στο MEGA με καθημερινά γυρίσματα στη “Ζωή της άλλης”. Είχαν πέσει όλοι πάνω μου.

Έλεγα “παιδιά θα πέσω κάτω” και μου έλεγε ο σκηνοθέτης “τι λες; εγώ είμαι 60 ετών και δεν πέφτω κάτω”. Μία μέρα δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, πήγα σε παθολόγο με την πίεση μου 4 και 6. Στις πρώτες συνεδρίες της ψυχοθεραπείας μονό έκλαιγα.

Για το GNTM μου είχαν πει πως επειδή σαν παρουσιάστρια θα μπορούσα να είμαι και στην επιτροπή αν θα το ήθελα. Ήταν στην εποχή πριν τη Βίκυ Καγιά, μόλις είχα γεννήσει τον Μάξιμο. Μου έχει τύχει να επιλέξω δουλειά και αυτό που είχα ως δεύτερη επιλογή να διαπιστώσω πως τελικά ήταν καλύτερο», κατέληξε η Αθηνά Οικονομάκου.