Μόνος και έρημος - Οι εναλλακτικές διακοπές του Νίκου Μουτσινά

Το ησυχαστήριο του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μόνος και έρημος - Οι εναλλακτικές διακοπές του Νίκου Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς μετά από έναν δύσκολο και πολύ έντονο χειμώνα, που είχε με την παρουσίαση του ''Καλό Μεσημεράκι'' πλέον έχει την χαρά να ξεκουράζεται και να απολαμβάνει ήρεμες διακοπές σε νησιά της Ελλάδας.

Η εικόνα του αποδεικνύει περίτρανα το πόσο ανανεωμένος είναι και φοβερά αδυνατισμένος. Ο παρουσιαστής δείχνει το πόσο καλά περνάει και μέσα από αναρτήσεις του στο Instagram τον βλέπουμε να κάνει τις πιο εναλλακτικές διακοπές, που θα μπορούσε αποκαλύπτοντας μόνο την σκηνή, που ησυχάζει και όχι το σημείο.

Οι εναλλακτικές διακοπές του Νίκου Μουτσινά

Διακοπές - Μουτσινάς

"Η πρώτη μου ερωτική επαφή ήταν..."

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι από τους πιο αγαπητούς παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, αφού τα λέει "χύμα και τσουβαλάτα", ενώ δεν διστάζει να τσαλακωθεί. Μάλιστα, ποτέ δεν έκρυψε την σεξουαλικότητα του, ωστόσο, η συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό Down Town σχετικά με τις προτιμήσεις του είχε προκαλέσει συγκίνηση.

Αυτή την φορά ο παρουσιαστής της εκπομπής "Καλό Μεσημεράκι", μίλησε στο περιοδικό Antivirus και τον δημοσιογράφο Βασίλη Θανόπουλο, όπου αποκάλυψε πότε άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι είναι γκέι, για το πρώτο του coming out αλλά και για το πως αντέδρασαν οι γονείς του όταν τους είπε για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Πότε άρχισες να αντιλαμβάνεσαι τη σεξουαλικότητά σου;

Ξέρω ‘γω; Όπως όλοι, φαντάζομαι. Η πρώτη μου ερωτική επαφή ήταν με γυναίκα και ήταν εξαιρετική. Απλώς κάποια στιγμή, εκεί γύρω στα 19 μου, κατάλαβα ότι μου άρεσε ένα άλλο παιδί με το οποίο κάναμε μαζί πρόβες. Υπήρχε κάτι στην ατμόσφαιρα και ήταν η πρώτη φορά που μπήκα στη διαδικασία να κάνω κάτι με ένα άτομο του ίδιου φύλου. Καλά μην φανταστείς, δεν έγινε και κάτι ολοκληρωμένο. Δώσαμε απλώς ένα φιλί. Ωστόσο, αυτό το φιλί με συγκλόνισε. Θυμάμαι να γυρίζω σπίτι εκείνη τη μέρα από την πρόβα και να νιώθω ότι έχω πάνω μου έξι καράβια και επτά πλανήτες.

Νίκος Μουτσινάς γκέι

Σε σχέση με τη σεξουαλική σου ταυτότητα, πώς αυτοπροσδιορίζεσαι;

Ως γκέι, εννοείται. Αν κάνω έναν μικρό απολογισμό στις σχέσεις μου μέχρι τώρα, που κάποιες ήταν με γυναίκες και κάποιες – περισσότερες – με άνδρες, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι στο κομμάτι της συμβίωσης και του “συνυπάρχειν” έχω μεγαλύτερη οικειότητα με τους άνδρες. Είναι δηλαδή και το κομμάτι το συντροφικό, όχι μόνο το σεξουαλικό. Γενικά, το θέμα της σεξουαλικότητας είναι κάτι ρευστό.

Ας μιλήσουμε για τα πρώτα σου coming out.

Πού να θυμάμαι καλέ μου; Νομίζω, πάντως, ότι την πρώτη φορά που μίλησα σε κάποιο άτομο, ήταν σε μια κοπέλα από το θέατρο – γκέι κι αυτή. Ήταν και τότε που είχε συμβεί το πρώτο περιστατικό με το παιδί και είχα την ανάγκη να το μοιραστώ. Όπως καταλαβαίνεις, το να λες κάτι τέτοιο σε ένα άλλο γκέι άτομο είναι εύκολο. Μέσα στα χρόνια, πάντως, δεν μου έτυχε να το πω κάπου και να έχει θέμα με αυτό. Ίσως γιατί και εγώ όταν μιλούσα σε κάποιον, τον είχα έτσι κι αλλιώς κερδίσει, οπότε δεν είχε σημασία.