«Γνωρίζει από μπέσα...» - Η αινιγματική ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη από τις διακοπές της

Τι την έπιασε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Γνωρίζει από μπέσα...» - Η αινιγματική ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη από τις διακοπές της

Η Ελεονώρα Μελέτη ξεκουράζεται και αποφορτίζεται στις διακοπές, που κάνει στην Κεφαλονιά, μετά από έναν έντονα και δύσκολο τηλεοπτικό χειμώνα, που είχε. Στην παρέα της φυσικά και έχει την μικρή Αλεξάνδρα, η οποία απολαμβάνει μοναδικές στιγμές με τη μαμά της.

Η παρουσιάστρια από την άλλη δεν έχει καλύτερο, αφού είναι σε άμεση και καθημερινή επαφή με τη θάλασσα, που το τόσο αγαπάει. Τα θαλάσσια σπορ ήταν καθημερινή της σχεδόν συνήθεια, πριν γίνει μανούλα. Και μια βουτιά πλέον της είναι μοναδική, αφού με μια ανάρτηση την Κυριακή 30/7 εξήγησε το πόσο καλό της κάνει το νερό.

Οι βουτιές της Ελεονώρας Μελέτη στη θάλασσα

«Σε προηγούμενη ζωή ήμουν ψάρι. Σε επόμενη δελφίνι. Πάντα βουτάω στα βαθιά κ στη ψυχή μου ο,τι μείνει. Λίγο η αλμυρά κ η δροσιά, κ του βυθού ο ήχος, μόνο εκεί μέσα στο νερό σπάει το δικό μου τοίχος.

Νιώθω γαλήνη στη σιωπή κ ασφάλεια εκεί μέσα, γιατί η θάλασσα αδέλφια μου γνωρίζει από μπέσα. ( με τη θάλασσα πάντα έχω οίστρο). Ο αδελφός μου @d.meletis1 έχει οίστρο γενικά με τη φωτογραφία κ τα βίντεο κ νομίζω φαίνεται».

Μελέτη - Βουτιά

Η Μελέτη αναπολεί τους πρώτους μήνες της γέννησης της κόρης της

Η Ελεονώρα είναι αρκετά ενεργή στα social media καθώς αρκετά συχνά δημοσιεύει διάφορες τρυφερές αναρτήσεις από την καθημερινότητά της. Έτσι, έκανε και την Πέμπτη 16/6 ανεβάζοντας μία ανάρτηση - throwback αγκαλιά με το παιδάκι της μωρό.

Η ανάρτηση συνοδευόταν από την εξής γλυκιά λεζάντα:« Γιατί μου σκάνε τέτοιες φωτογραφίες κ μαζί μου σκάνε κ οι αναμνήσεις! Βέβαια τελευταία το «σαν σήμερα» μόνο τέτοιες φωτογραφίες έχει… μωρε πως περνάμε τα χρόνια έτσι… πως;!

Αν σηκώνεσαι μέσα στη νύχτα, Αν δεν προλαβαίνεις τίποτα ενώ είσαι όλη μέρα πάνω από το μωρό
Αν αναρωτιέσαι μήπως η ζωή σου είναι χαοτική για το υπόλοιπο της,
Αν δεν κοιμάσαι, Αν δεν κοιμάσαι ξαναλέω,
Αν με τη χαρά σου έχεις κ νευράκια,
Αν έχεις μόνο νευράκια, Ίσως κ λίγα κλαμματάκια,

Σου υπογράφω πως σύντομα όλα θα ισορροπήσουν!
Σε 4 χρόνια από τώρα θα βλέπεις φωτογραφίες κ θα σου λείπουν τα πάντα!
Δυστυχώς θα σου λείπει ακόμα κ ο ύπνος.
Αυτόν δεν ξέρω αν θα τον ξαναβρείς.
Ε να μη πω την αλήθεια?»

ανάρτηση μελέτη