Ο τεράστιος καναπές για να χωράει τα 6 παιδιά του - Στιγμές ευτυχίας για την 8μελή οικογένεια του Σπανούλη

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Ολυμπία Χοψονίδου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο τεράστιος καναπές για να χωράει τα 6 παιδιά του - Στιγμές ευτυχίας για την 8μελή οικογένεια του Σπανούλη

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου περνούν ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι είτε κάνοντας πράγματα οι δύο τους όπως το ταξίδι τους στην Ίο, είτε παραμένοντας στο πολύ όμορφο σπίτι, που διατηρούν, απολαμβάνοντας την παρέα των παιδιών τους.

Είναι γνωστό, πως το μοντέλο και ο μπασκετμπολίστας έχουν 6 παιδάκια, τα οποία πραγματικά γεμίζουν τη ζωή αλλά και το σπίτι τους, αφού μια φωτογραφία, που δημοσίευσε η μαμά τους την Κυριακή 31/7 από την οικογένεια καθισμένη στον καναπέ, ήταν αρκετή να καταλάβουμε το πόσο ευτυχισμένοι είναι αλλά και το ότι τα παιδιά δίνουν νόημα στη ζωή τους.

Η οικογένεια Σπανούλη στο σπίτι τους

Οικογένεια - Σπανούλη

Η γυναίκα που χώρισε ο Σπανούλης για τα μάτια της Χοψονίδου

Ο έρωτας έχει χτυπήσει για τα καλά τον χώρο της showbiz και πολλά ζευγάρια έχουν αποφασίσει να χαράξουν κοινή πορεία (δείτε εδώ ποιοι παντρεύονται φέτος το καλοκαίρι). Ανάμεσα σε αυτούς και ο Βασίλης Σπανούλης με την Ολυμπία Χοψονίδου, όπου πλέον έχουν κλείσει 11 χρόνια μαζί, ενώ έχουν αποκτήσει και 6 παιδιά.

Ο Βασίλης Σπανούλης από πάντα ήθελε να κάνει μικρός οικογένεια και να διοχετεύσει όλη του την αγάπη και την αφοσίωση εκεί, δεν του άρεσαν οι μικρές εφήμερες σχέσεις και αυτό το έχει αποδείξει η πορεία του. Από τα 26 του είναι με την Ολυμπία, ενώ ακόμα και πριν ήθελε να οδηγήσει την σχέση του στα σκαλιά της εκκλησίας.

Είναι γνωστό ότι όταν το ζευγάρι γνωρίστηκε, εκείνος ήταν αρραβωνιασμένος και πήγαινε με τα «μπούνια» για τον γάμο, ενώ φαίνεται πως ο κεραυνοβόλος έρωτας του άλλαξε τα σχέδια. Για την πρώην του Σπανούλη δεν είναι πολλά πράγματα γνωστά. Πρόκειται όμως για μια αθλήτρια που ζούσε στην Λάρισα και αποτελούσε τον παιδικό - εφηβικό έρωτα του διάσημου μπασκεμπολίστα.

«Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου. Η Ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές» είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν ο αθλητής.