Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Σε μεγάλα κέφια χωρίς τη Βρισηίδα - Μόνος του στα μπουζούκια ο Μαρτίκας με παίκτες από το Survivor 5

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Σε μεγάλα κέφια χωρίς τη Βρισηίδα - Μόνος του στα μπουζούκια ο Μαρτίκας με παίκτες από το Survivor 5
News 31.07.2022 20:30
Από Ελένη Μήτση

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν από τους παίκτες, που μπήκαν στο Survivor 5 τόσο για τον χαρακτήρα του όσο και με τη σχέση, που έκανε με την Βρισηίδα Ανδριώτου

Ο γοητευτικός φαρμακοποιός ζει στη βάση του στην Αθήνα και συχνά τον βλέπουμε να κάνει νυχτοπερπατήματα σε μαγαζιά της πόλης ή στα νησιά, που πήγε με την καλή του. Το Σάββατο 30/7 ωστόσο τον είδαμε στο Romeo μαζί με τον Γιώργο Ταλάντσεβ να περνάνε πολύ καλά οι δύο τους, χωρίς την παρουσία της Ανδριώτου.

Η έξοδος του Σπύρου Μαρτίκα στα μπουζούκια με παίκτες του survivor 5

Μαρτίκας - Τάλα

Το δημοσίευμα τους που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Το αγαπημένο ζευγάρι, Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας, περνούν τις διακοπές τους μαζί στην Μύκονο και πολύ αγαπημένοι, ωστόσο ο γνωστός φαρμακοποιός, το πρωί της Κυριακής 17/7, έκανε μία δημοσίευση στην οποία απαντά για τα όσα σχολιάστηκαν αρνητικά από κάποιους χρήστες και ιδιαίτερα η έξοδός τους στη συναυλία του Νίκου Βέρτη στο νησί των ανέμων, όπου το πρώτο τραπέζι στο οποίο κάθισαν, κόστιζε σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν όλοι 15.000 ευρώ.

«Αγαπημένοι μας φίλοι! Ευχαριστούμε και τους υπεύθυνους της συναυλίας του Βέρτη για την θέση που μας φιλοξένησε πληρώνοντας τα ελάχιστα που θα είχαν τη δυνατότητα όλοι μα όλοι να συμμετέχουν. Ευχαριστώ προσωπικά το γαμπρό μου για τη φιλοξενία του! Ευχαριστούμε όλους τους φίλους μας στη Μύκονο για την αγάπη και την εκτίμηση τους!

Έξι μήνες ζήσαμε πολύ δύσκολα, πέντε μέρες στη Μύκονο νομίζω ήταν ανακούφιση για εμάς! Σας υποσχόμαστε ότι δεν θα απογοητεύσουμε κανέναν! Επιστρέφουμε να εκπληρώσουμε κάθε υπόσχεση μας! Παρακαλούμε όλα τα site που παρακολουθούν τις εξελίξεις να εκφράζονται με ειλικρίνεια για να μην προσβάλουν με ανακριβείς πληροφορίες την υπόληψή μας θυσιάζοντας μας στο βωμό του κέρδους τους! Σας ευχαριστούμε όλους!».

Η απάντηση του Σπύρου Μαρτίκα μετά τα σχόλια για τις διακοπές του στη Μύκονο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τον άλειφε με αντηλιακό για να μην ''αρπάξει'' - Τα τρυφερά στιγμιότυπα Μαρτίκα και Βρισηίδας από τη Μύκονο

Εγκρίνει ο Μαρτίκας άραγε; Μια κούκλα η Βρισηίδα μετά την αλλαγή στα μαλλιά της

Share