Αχώριστοι πλέον - Στο νησί των Ανέμων συνεχίζουν τις διακοπές τους Μαρτίκας και Ανδριώτου

Τα τρυφερά πλάνα τους

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Αχώριστοι πλέον - Στο νησί των Ανέμων συνεχίζουν τις διακοπές τους Μαρτίκας και Ανδριώτου

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του κόσμου σίγουρα πλέον, και σίγουρα έχουν πολύ μέλλον μαζί, παρότι στεναχωριούνται μερικές φορές για τα σχόλια που ακούνε. Ο λόγος για το ειδύλλιο της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Σπύρου Μαρτίκα, που καλά κρατεί από ότι βλέπουμε μιας και συνεχίζουν ακάθεκτοι, και αχώριστοι πια, τις καλοκαιρινές τους διακοπές παρέα και με πλατιά χαμόγελα!

Στη Μύκονο Βρισηίδα και Σπύρος

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, και πλέον δεν το κρύβει ούτε σκέφτεται λεπτό τι θα πει ο καθένας. Την Πέμπτη 14/7 έφτασαν στο νησί των Ανέμων, και τα στιγμιότυπα μας έκαναν να "λιώσουμε" μέχρι και εμείς που απλά κοιτάμε, μιας και δείχνουν να έχουν απίστευτη οικειότητα και έναν μεγάλο έρωτα!

Σο νησί των Ανέμων συνεχίζουν τις διακοπές τους Μαρτίκας
Συνεχίζουν τις διακοπές τους Μαρτίκας και Ανδριώτου

Χρήστος Δάντης - Σπύρος Μαρτίκας: Άφησαν πίσω τις κόντρες και έβγαλαν τα ταίρια τους βόλτα στη Γλυφάδα

Το 'πε και το 'κανε τελικά ο πολυμήχανος Μαρτίκας, αφού άφησε πίσω του την κόντρα του με τον Δάντη και όπως είχε πει και στη συνέντευξή του, πήραν τα κορίτσια τους και βγήκαν παρέα. Δικηγόρους βέβαια δεν είδαμε στο διπλανό τραπέζι να τρώνε, ωστόσο η τετράδα φαίνεται να πέρασε πολύ καλά, ενώ Ασημίνα και Βρησηίδα Ανδριώτου έκαναν και story μαζί σφιχτά αγκαλιασμένες.

Η κόντρα μεταξύ των δύο ανδρών ξεκίνησε από κάποιες δηλώσεις του Μαρτίκα όσο ήταν μέσα στο Survivor, όπου είχε αποκαλέσει τον Χρήστο Δάντη ''βιτρίνα'' της Ασημίνας με τον τραγουδιστή στη συνέχεια να προχωράει σε μήνυση εις βάρος του φαρμακοποιού. Ωστόσο κάτι το τέλος του παιχνιδιού, κάτι το καλοκαίρι, φαίνεται πως οι δυο πλευρές τα βρήκαν και είπαν να σφίξουνε τα χέρια.

«Τυχαία συνάντηση απόψε στη Γλυφάδα», γράφει ο Μαρτίκας στο story που ανέβασε, ωστόσο άγνωστο αν είναι κυριολεκτικό ή μεταφορικό. Πάντως από τα tag και από την θερμότητα που σφιχταγκαλιάζονται οι δύο πρώην συμπαίκτριες, φαίνεται να ήταν κανονισμένη η έξοδος.