Survivor 5: «Θα ασχοληθούν οι νομικοί μου..» - Άκρως αφοπλιστικός και ξεκάθαρος ο Χρήστος Δάντης

«Έχει σχολιαστεί το όνομά μου»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: «Θα ασχοληθούν οι νομικοί μου..» - Άκρως αφοπλιστικός και ξεκάθαρος ο Χρήστος Δάντης

Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και τη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου σχετικά με το Σπύρο Μαρτικα, τον παίκτη που αποχώρησε την προηγούμενη βδομάδα από το Survivor 5.

Πιο συγκεκριμένα, δυσαρεστημένος με τον φαρμακοποιό εμφανίστηκε πρόσφατα ο τραγουδιστής, που δεν έχει πάψει να στηρίζει λεπτό τη σύντροφό του, Ασημίνα. Όλα ξεκίνησαν όταν η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Σπύρος Μαρτίκας συζητούσαν για την 22χρονη ποδοσφαιρίστρια, με τον φαρμακοποιό να λέει ότι ο Χρήστος Δάντης είναι «βιτρίνα» για εκείνη.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Δάντη για τον Σπύρο Μαρτίκα

«Η ανάρτησή μου ήταν σαφής. Θα ασχοληθούν οι νομικοί μου με το θέμα. Ό,τι με συμβουλέψουν, θα κάνω. Καμιά φορά λέμε κάτι και μπορεί να εννοούμε κάτι άλλο. Αυτό που λέμε όμως, έχει σημασία γιατί το βλέπει ο Α, ο Β, ο Γ και μπορεί να το εκλάβει ο καθένας όπως θέλει. Οι κουβέντες είναι βαρύτατες. Θα δω, θα το σκεφτώ» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.

«Δεν με ενοχλεί που αναφέρουν μέσα στο Survivor εμένα και τη σχέση μου με την Ασημίνα. Συμβαίνει, υπάρχει, έχει σχολιαστεί το όνομά μου, έτσι κι αλλιώς. Φτάνει να μην χρησιμοποιείται για αρνητικούς λόγους. Εύχομαι να πάει στον τελικό η Ασημίνα» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Χρήστος Δάντης.

Η ανάρτηση «καρφί» του Χρήστου Δάντη για όσα ακούγονται για την Ασημίνα

Λεπτό δεν έχει σταματήσει να δείχνει την υποστήριξή του στην Ασημίνα ο Χρήστος Δάντης, με την ίδια να πλησιάζει σιγά σιγά στον μεγάλο τελικό του Survivor 5. Ο τραγουδιστής είναι σε σχέση τα τελευταία 3 χρόνια με την ποδοσφαιρίστρια και παρά την μεγάλη διαφορά ηλικίας τους (δείτε εδώ πόσα χρόνια τους χωρίζουν), φαίνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Ο ίδιος δεν χάνει επεισόδιο για επεισόδιο και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται τις απόψεις του με τους διαδικτυακούς τους φίλους σχετικά με τους παίκτες και τις εξελίξεις.

Αυτή τη φορά ο ίδιος, με αφορμή όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό πως η Ασημίνα μένει στο παιχνίδι καθαρά και μόνο επειδή την στηρίζει ο Χρήστος Δάντης, έκανε repost στο instagram μια εικόνα που δείχνει τις ψήφους από μια φαν της Ασημίνας, το οποίο έγραψε με κεφαλαία γράμματα: «Έτσι επειδή είμαστε πλούσιοι».

Η ανάρτηση «καρφί» του Χρήστου Δάντη για όσα ακούγονται για την Ασημίνα