Έκανε topless σε ανοργάνωτη παραλία - ''Σούσουρο'' με την νέα φωτογραφία της Άννας Μαρίας Βέλλη

Αποκαλυπτικότατη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έκανε topless σε ανοργάνωτη παραλία - ''Σούσουρο'' με την νέα φωτογραφία της Άννας Μαρίας Βέλλη

Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι ένα από τα κορίτσια, που πολύς κόσμος γνώρισε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο survivor 4, ενώ προηγουμένως την είχαμε δει σε αρκετές εκπομπές να σχολιάζει διάφορα θέματα, ανάλογα την παραγωγή, που συμμετείχε.

Αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε διακοπές και μάλιστα επιλέγει να κάνει αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram κρατώντας ενήμερο το κοινό της, για το πως τα περνάει. Την Κυριακή 31/7 έκανε άλλο ένα αποκαλυπτικό post, αφού αυτή τη φορά βρέθηκε σε μια ανοργάνωτη παραλία διαβάζοντας το βιβλίο της, χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό της

Η Άννα Μαρία Βέλλη πόζαρε topless

Άννα Μαρία - τοπλες

«Έφαγα ξύλο, κινδύνευσα»

Η Άννα Μαρία Βέλλη, λίγο μετά τη συγκλονιστική ανάρτηση που έκανε για την κακοποίηση που δέχθηκε, παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι του youtuber Konilo, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ξυλοδαρμό που είχε δεχθεί από πρώην σύντροφό της.

Η γνωστή youtuber, εξήγησε πως τότε είχε επιλέξει να μη μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα, μιας και θεωρούσε ότι ο κόσμος θα την κατηγορήσει ότι το κάνει για να πάρει δημοσιότητα.

«Ήμουν σε κακοποιητική σχέση. Προσπαθούσα να φύγω, και είναι πολύ δύσκολο αν δεν το ζήσεις. Κατάλαβα ότι πρέπει να φύγω όταν κινδύνευσε σοβαρά η ζωή μου, όταν είπα ότι υπάρχει πιθανότητα να μην ανέπνεα μετά από αυτό που συνέβη. Εκεί κατάλαβα ότι είμαι σε μία τοξική, χειριστική σχέση και πρέπει να φύγω. Έφαγα ξύλο, κεφάλι στο πάτωμα, στα πλακάκια.

Αν εγώ κάτσω και σου πω γιατί με έδειρε θα είναι σαν να δικαιολογώ την πράξη του. Η χειριστική σχέση είναι ότι σε πείθω ότι εσύ είσαι το πρόβλημα. Ενώ είχα πολλή αυτοπεποίθηση, έφτασα στο σημείο να μη θέλω να με δω στον καθρέφτη.

Τον συντηρούσα οικονομικά και με έλεγε τσιγκούνα. Μιλάμε για παράσιτο. Ζούσα με έναν άνθρωπο και κατέληξα να τρώω ξύλο. Ο κόσμος έλεγε ότι θα με προωθήσει γιατί είναι διάσημος. Επέλεξα να μη μιλήσω όταν ήμουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, για να μην κακοποιηθεί η ψυχούλα μου.

Ήταν πολύ δύσκολο να επανέλθω, να μη βλέπω εφιάλτες… Τη στιγμή που συνέβαινε έκανε χιούμορ για να μπορέσω να το αντιμετωπίσω. Αν οι φίλοι του τον ξέκοβαν, ίσως να έπαιρνε ένα έξτρα μάθημα», είπε χαρακτηριστικά.