Μαρία Λαθούρη - Παύλος Αχής: Το baby shower του νιόπαντρου ζευγαριού λίγο πριν την έλευση του παιδιού τους

Με όμορφα γλυκά και διακόσμηση στις αποχρώσεις του μπλε

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μαρία Λαθούρη - Παύλος Αχής: Το baby shower του νιόπαντρου ζευγαριού λίγο πριν την έλευση του παιδιού τους

Πολλές οι εγκυμοσύνες στο χώρο της showbiz το τελευταίο διάστημα και οι μέλλουσες μανούλες μοιράζονται πολλές στιγμές από την ευτυχισμένη αυτή περίοδο με τους followers τους. Ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια που περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι είναι και η δικηγόρος και πολιτικός Μαρία Λαθούρη και ο σύζυγός της Παύλος Αχής. Προς τιμήν του μωρού τους, οργάνωσαν ένα baby shower με τη φίλη του ζευγαριού Mαρία Λουίζα Βούρου να μοιράζεται φωτογραφίες από τη λαμπερή αυτή μέρα.

Υπενθυμίζεται πως οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας μόλις δύο μήνες πριν. Η σχέση τους δοκιμάστηκε και αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα, αφού ρόλο και σε αυτό έπαιξε και η εγκυμοσύνη της Λαθούρη. Μάλιστα αυτό έγινε γνωστό από τις φωτογραφίες του γάμου τους με τη φουσκωμένη κοιλίτσα, αφού το ζευγάρι κρατάει γενικά χαμηλούς τόνους.

Η φωτογραφία από το baby shower Λαθούρη - Αχή

Η φίλη τους λοιπόν Μαρία Λουίζα Βούρου ανέβασε φωτογραφίες από την όμορφη ημέρα, με τα γλυκάκια και τα μπαλόνια, όλα στις αποχρώσεις του γαλάζιου. Από αυτές καταλαβαίνουμε ότι το ζευγάρι περιμένει αγοράκι!

Η όμορφη τελετή που διοργάνωσαν Λαθούρη και Αχής για το μωρό τους

Λίγα λόγια για την καριέρα της Μαρίας Λαθούρη

Η Μαρία Λαθούρη γεννήθηκε το 1990 στη Στυλίδα Φθιώτιδας, ενώ από το 2006 ζει μόνιμα στην Αθήνα.

Είναι απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου Πατησίων, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών από Πανεπιστήμια της Αγγλίας, στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο, με εξειδίκευση στο δίκαιο του ανταγωνισμού στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη, και στο Ναυτικό Δίκαιο. Σήμερα είναι δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ), μέλος της Επιτροπής Γυναικών του ΔΣΑ, και μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο των Ευρωπαϊκών Δικηγορικών Συλλόγων (CCBE). Ασκεί μάχιμη και συμβουλευτική δικηγορία συνεργαζόμενη με εταιρείες κυρίως από τον χώρο της Ενέργειας και της Υγείας, ενώ παράλληλα είναι νομικός σύμβουλος σε μη κυβερνητικές οργανώσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών και των παιδιών.

Είναι συνεργάτης ενημερωτικών τηλεοπτικών εκπομπών όπου αναλύει επίκαιρα νομικά ζητήματα, ενώ παράλληλα συμμετέχει σε ποικίλες ομάδες επιστημονικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος.