"Η μητρότητα είναι στο κεφάλι μου ως..." - Τι έλεγε πριν 5 χρόνια η Μαίρη Συνατσάκη για την απόκτηση ενός παιδιού

Ποια ήταν η άποψή της πριν μείνει έγκυος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, με το ζευγάρι τις τελευταίες ώρες να έχει φυσικά δεχτεί άπειρες ευχές για το παιδάκι που περιμένει (διαβάστε εδώ το ευχαριστώ της παρουσιάστριας).

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου δύο χρόνια και φυσικά ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους. Μάλιστα, η Μαίρη Συνατσάκη πριν επτά χρόνια, είχε αναφερθεί στην απόκτηση ενός παιδιού, μιλώντας με τα πιο γλυκιά λόγια.

Τι έλεγε η Μαίρη Συνατσάκη πριν 7 χρόνια για την απόκτηση ενός παιδιού

Σε συνέντευξή της το 2015 στο περιοδικό People, είχε αναφέρει: «Αν με ρωτούσες πριν από 5 χρόνια θα σου έλεγα πως πρώτη θα παντρευτεί η Αλίκη (aka η δίδυμη αδελφή της). Τώρα βλέπω την αδελφή μου να αλλάζει τρόπο σκέψης σε αυτό το θέμα και εμένα να μου αρέσει όλο και περισσότερο η ιδέα της οικογένειας. Η μητρότητα είναι στο κεφάλι μου ως το σημαντικότερο πράγμα που θα κάνω στη ζωή μου. Κάτι σαν επίτευγμα. Και δεν θα το κάνω επιπόλαια… Μέχρι τα 35 μου θα ήθελα να έχω κάνει ένα παιδί».

Τι έλεγε η Μαίρη Συνατσάκη πριν 7 χρόνια για την απόκτηση ενός παιδιού

Η ανάρτηση με την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια.

Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου. Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα.

Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου. Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου.

Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!»