«Με γέλασες και...» - Η πληγωμένη ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου λίγο μετά τον χωρισμό από τον Τσαγκρίδη

Πεσμένη ψυχολογικά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Με γέλασες και...» - Η πληγωμένη ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου λίγο μετά τον χωρισμό από τον Τσαγκρίδη

Η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται σε μία ήρεμη περίοδο δεδομένου ότι έχει τελειώσει η εκπομπή της και βρίσκεται σε διακοπές στη Μύκονο παρέα με καλούς της φίλους, των οποίων η συντροφιά την κάνουν να ξεχνάει όσα έχουν συμβεί τελευταία στην προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια είχε προσπαθήσει να κάνει μια επανασύνδεση με τον πρώην της Φίλιππο Τσαγκρίδη, η οποία ωστόσο δεν πήγε και πολύ καλά, αφού έληξε πριν καλά καλά αρχίσει. Έτσι λοιπόν, η Κατερίνα δε μπόρεσε να κρύψει με τίποτα τη στεναχώρια της κάνοντας μια ανάρτηση, ξεκάθαρα ως σπόντα.

Την Κυριακή 31/7 και ενώ ξημέρωνε Αύγουστος ήταν το αποκορύφωμα. Με ένα insta story ευχήθηκε καλό μήνα στους αγαπημένους της φίλους με ένα ιδιαίτερο στιχάκι, το οποίο στο τέλος του άφηνε ένα υπονοούμενο.

Η όλο νόημα ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου στο instagram

Καινούργιου - Ανάρτηση

Πως ήλθε το οριστικό τέλος για Φίλιππο και Κατερίνα

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης υπήρξαν ζευγάρι για τρία χρόνια ενώ πριν μερικούς μήνες αποφάσισαν να τα σπάσουν, γεγονός πως επηρέασε πολύ την ψυχολογία της παρουσιάστρια.

Το τελευταίο διάστημα είχαν έρθει και πάλι πιο κοντά δίνοντας την εντύπωση ότι ο έρωτας ανάμεσά τους δεν είχε σβήσει. Σ' αυτή την νέα ευκαιρία, όμως, όπως είχε γράψει το περιοδικό Ciao υπήρχαν όροι και μάλιστα πολύ σκληροί (δείτε εδώ τι είχε ζητήσει ο επιχειρηματίας από την παρουσιάστρια), οι οποίοι δεν ακολουθήθηκαν ενώ είχαν συμφωνηθεί.

Τσαγκρίδης καινούργιου επανασύνδεση και χωρισμός

Οι τριβές ξεκίνησαν και πάλι και ο καθοριστικός καυγά έγινε σε ένα πολύ γνωστό beach bar της παραλιακής, σύμφωνα με πληροφορίες του Ciao, όπου οι παριστάμενοι τους είδαν να συνομιλούν πολύ έντονα και λίγο αργότερα την Κατερίνα να φεύγει, αφήνοντας μόνο του τον εφοπλιστή (δείτε εδώ φωτογραφία ντοκουμέντο).

Όπως λένε πηγές από το περιβάλλον της παρουσιάστριας στο περιοδικό, αυτή τη φορά το τέλος είναι οριστικό καθώς και η ίδια διαπίστωσε ότι δεν γίνεται να είναι μαζί με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν αισθάνεται άνετα με την δημοσιοποίηση της σχέσης τους. Αυτή την φορά η Κατερίνα Καινούργιου έχει στεναχωρηθεί πολύ λιγότερο, λένε οι ίδιοι άνθρωποι, καθώς πλέον είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένη και η ίδια σε όσα θέλει και σε όσα δεν μπορεί να ανεχτεί.