Δεν τον βάφτισαν Ίαν - Όλη η αλήθεια για το πραγματικό όνομα του Στρατή

Το είχε αποκαλύψει η Συνατσάκη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δεν τον βάφτισαν Ίαν - Όλη η αλήθεια για το πραγματικό όνομα του Στρατή

Ό Ίαν Στρατής είναι ένας τραγουδιστής, ο οποίος δεν επιθυμεί να κάνει συχνά δημόσιες δηλώσεις, ούτε να προβάλει την προσωπική του ζωή στα μέσα, ωστόσο μετά την περιβόητη ανακοίνωση της Μαίρης Συνατσάκη, που αφορά στο μωρό, που περιμένουν είναι λογικό τα φώτα να στραφούν πάνω τους.

Το ζευγάρι είναι καιρό μαζί, ωστόσο δεν έχει αποκαλύψει ο ένας για τον άλλον πολλά. Αυτό όμως, που είχε πει η Μαίρη σε παλιότερη συνέντευξη της για το αγόρι της στο ''Breakfast at star'' λίγοι το θυμούνται και πολλοί θα ήθελαν να το ξέρουν. Το όνομα Ίαν, όπως είπε και η ίδια δεν είναι το βαφτιστικό του, αλλά προέρχεται από το Κωνσταντίνος, με το οποίο τον αποκαλούν και οι γονείς του.

Το πραγματικό όνομα του Ίαν Στρατή

«Όχι δεν τον λένε Ίαν. Πώς τον λένε πραγματικά; Σας το έχω ξαναπεί. Έχω σχολιάσει πως όταν πηγαίνουμε στους δικούς του και τον φωνάζουν έτσι λέω ‘καλά, αυτός ποιος είναι;’. Τον φωνάζουν όπως το έχουν βαφτίσει το παιδάκι. Κωνσταντίνο τον λένε τον άνθρωπο».

Όσα έλεγε ο Ίαν για την πρόταση γάμου στην Μαίρη

Στην κάμερα του Πρωινού και τον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε το πρωί της Παρασκευής (12/11) ο Ίαν Στρατής. Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση με τη Μαίρη Συνατσάκη ενώ τόνισε πως οι δημοσιογράφοι δεν του κάνουν τις σωστές ερωτήσεις για να απαντήσει.

«Το θέατρο πάει πολύ καλά. Εγώ είμαι μια χαρά και η Μαίρη. Δε θα μιλήσω για τη χθεσινή της ανάρτηση. Το ταξίδι στην Ιταλία ήταν πολύ ωραίο, να το κάνετε και εσείς. Έχω μεγάλο έρωτα με τη μηχανή. Θα θέλαμε να κάνουμε και τον γύρο του κόσμου με μηχανή, γιατί όχι; Έχουμε κανονίσει ήδη το επόμενο ταξίδι. Είναι κάπου κοντά. Το έχω κανονίσει εγώ αλλά δε θέλω να πω γιατί θα το μάθει η Μαίρη και είναι έκπληξη.

Πλέον δεν έχω τόσο μεγάλη εξοικείωση με τις κάμερες και δε θέλω κιόλας. Στην αρχή ήμουν πολύ πιο άνετος γιατί δε με ένοιαζε. Δεν είναι ότι τώρα με νοιάζει παραπάνω απλά δεν θέλω. Δεν είναι ότι θέλω να προστατεύω την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή. Αν ρωτάγατε και τις σωστές ερωτήσεις ευχαρίστως να σας απαντούσα.

Προσπαθώ να μαγειρεύω. Θα δούμε αν είμαι έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα στη ζωή μου. Την έχω φανταστεί την πρόταση γάμου».