«Το 23χρονο αυτό κορίτσι....» - Το δημόσιο ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη για τα αρνητικά σχόλια που έλαβε

«Απέδωσε τον ποιητικό μου οίστρο στην εμμηνόπαυση»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Το 23χρονο αυτό κορίτσι....» - Το δημόσιο ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη για τα αρνητικά σχόλια που έλαβε

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της αλλά και τις απόψεις της για διάφορα θέματα, ενώ επιλέγει αρκετές φορές να ποζάρει δίχως ίχνος μακιγιάζ και φίλτρων.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια γίνεται αποδέκτρια αρνητικών και επιθετικών σχολίων, με την ίδια να μην διστάζει να δίνει την δική της αποστομωτική απάντηση. Αυτή τη φορά, μια γυναίκα χαρακτήρισε την παρουσιάστρια 53χρονη και της είπε ότι περνάει εμμηνόπαυση.

Η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε λοιπόν να της απαντήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη στα αρνητικά σχόλια μιας γυναίκας

«Το 23χρονο αυτό κορίτσι απέδωσε τον ποιητικό μου οίστρο στην εμμηνόπαυση. Θεωρεί όπως λέει ότι είμαι 53 ετών! Μακάρι να τα φτάσω γιατί θα έχω πολλά να πω! Έχω κάτι που όσο μεγαλώνεις γίνεται καλύτερο! Λέγεται προσωπικότητα.

Στη δική της εμμηνόπαυση τι θα έχει να μας δείξει που πλέον οι πόζες της θα είναι για 23χρονες; Ωστόσο για όσα χρόνια μένουν, μπορείτε να συνεχίσετε να θαυμάζετε τα επιφανειακά της κάλλη τα οποίο προωθεί με εξαίσιο τρόπο! Μακάρι να πιάσουν τόπο!».

Η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη στα αρνητικά σχόλια μιας γυναίκας

Η σπόντα της Ελεωνόρας Μελέτη για την Κίτσου

Πρόσφατα οι δυο τους ήρθαν σε "ρήξη" μέσω δηλώσεών τους με αφορμή το σχόλιο της Μαρίας Κίτσου για ορισμένους που χρησιμοποίησαν, όχι τόσο ωραία, την επιτυχία των ηθοποιών στην σειρά Άγριες Μέλισσες, χαρακτηρίζοντας τους ως όρνια. Ο λόγος για την Ελεωνόρα Μελέτη η οποία είχε αντιδράσει μετά από αυτή τη δήλωση ωστόσο αναφέρθηκε σε εκείνη μέσα από την εκπομπή της την Πέμπτη 7/7.

Πιο συγκεκριμένα έγινε γνωστό μετά από ανακοίνωση της παραγωγής, πως η ηθοποιός αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα να αναβληθούν κάποιες από τις παραστάσεις και μέσα από το Mega Καλημέρα, η παρουσιάστρια είπε περαστικά πετώντας ωστόσο και την σπόντα της.

Στο τέλος της είδησης, λοιπόν η Ελεονώρα Μελέτη είπε χαρακτηριστικά: «Περαστικά της, τι να πούμε… Μπορούμε να πούμε και κάτι άλλο; Εγώ δεν λέω και κάτι άλλο, μην γίνω και όρνιο».