Ρουφάει την κοιλίτσα της στην παραλία: Στην Ίο με τον Σταθοκωστόπουλου η εγκυμονούσα Σπυροπούλου

Σε παραλία του νησιού με αποκαλυπτικό μπικίνι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρουφάει την κοιλίτσα της στην παραλία: Στην Ίο με τον Σταθοκωστόπουλου η εγκυμονούσα Σπυροπούλου

Εγκυμονούσα, μεν, ταξιδιώτισσα δε! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρά το γεγονός πως βρίσκεται στον 6ο - κοντά - μήνα της εγκυμοσύνης της, πρώτον έχει πάρει παραμάζωμα όλα τα νησιά και δεύτερον ίσα που έχει φουσκώσει!

Η Ιωάννα Τούνη, δηλαδή, που βρίσκεται στον τέταρτο μήνα έχει μεγαλύτερη κοιλίτσα από την Κωνσταντίνα (δείτε εδώ φωτογραφία). Η παρουσιάστρια μπορεί να μην έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει το χαρμόσυνο αυτό γεγονός αλλά οι πληροφορίες του Youweekly.gr είναι επιβεβαιωμένες 100% και δεν χωρούν αμφισβήτηση!

Αυτές τις ημέρες, λοιπόν, η Κωνσταντίνα έχει ταξιδέψει στην όμορφη Ίο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και πριν από λίγα λεπτά δημοσίευσε μια φωτογραφία της με μπικίνι από παραλία του νησιού στην οποία η κοιλίτσα δεν φαίνεται αφού... ρουφιέται το κορίτσι μας! Το πότε θα το ανακοινώσει, βέβαια, είναι ένα θέμα που πραγματικά θα μείνει αναπάντητο μέχρι στιγμής!

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα

Σπυροπούλου έγκυος

Η συμπεριφορά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στα μαγαζιά και τους υπαλλήλους του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο χρόνο δεν έχουν ακουστεί και πολύ καλά πράγματα για την συμπεριφορά που είχε, όσον αφορά το εργασιακό περιβάλλον τουλάχιστον (δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει η Ζήνα Κουτσελίνη για την Σπυροπούλου και τον Κοντομηνά), ωστόσο, ο άνθρωπος φαίνεται πως τελικά αλλάζει!

Ο έρωτας και η εγκυμοσύνη φαίνεται πως την έχουν γλυκάνει αρκετά αφού σύμφωνα με πολύ έγκυρες πηγές του Vanda's blog η Κωνσταντίνα είναι τύπος και υπογραμμός...

Δεν είναι λίγα τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί με αναγνωρίσιμες και διάσημες γυναίκες, να έχουν άσχημη συμπεριφορά επειδή τους ανήκει κάτι...

Η Κωνσταντίνα έχει στο πλευρό της έναν από τους πιο δυνατούς επιχειρηματίες κι όμως... δεν το αντιμετωπίζει έτσι

Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος διατηρεί ίσως και παραπάνω από 30 εστιατόρια, ενώ ένα από αυτά, το Blue Fish, στη Βουλιαγμένης, είναι και το αγαπημένος της παρουσιάστριας.

Πολύ συχνά το επισκέπτεται - ακόμα και τώρα που είναι έγκυος - είτε με την μαμά της, είτε με τον Βασίλη για να γευματίσει και όπως μου μετέφερε άτομο από τους υπαλλήλους, είναι πάντα χαμογελαστή και χωρίς απαιτήσεις...