«Ένας άντρας δύο μέτρα να...» - Η αποκάλυψη της Ζήνας Κουτσελίνη για Κοντομηνά και Σπυροπούλου

«Περιμένω ένα συγγνώμη, όχι να την συγχωρήσω»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ένας άντρας δύο μέτρα να...» - Η αποκάλυψη της Ζήνας Κουτσελίνη για Κοντομηνά και Σπυροπούλου

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό ήταν το πρωί της Δευτέρας 14/3 η Ζήνα Κουτσελίνη. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Δημήτρη Κοντομηνά που έφυγε πριν μερικές μέρες από την ζωή (δείτε εδώ πότε και που θα γίνει η κηδεία του) αλλά και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Οι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για Κοντομήνα - Σπυροπούλου

«Αυτός ο ηγέτης, με έβαλε στο σπίτι του πάρα πολλές φορές, σχεδόν καθημερινά ήμουν εκεί. Έχει μοιραστεί πολλές δικές του αλήθειες μαζί μου. Ήταν ένα μικρό παιδί και αγαπούσε τους ανθρώπους γύρω του. Ντίμη τον λέγαμε. Έριχνε ένα βόλι στη σύσκεψη, μάς άφηνε όλους να φωνάζουμε, έφευγε για λίγο έξω, ερχόταν και έλεγε: «Τι έγινε παιδιά, τα βρήκατε»; Ήταν ένα πειραχτήρι και μαζί με τον Δήμο Βερύκιο ήταν αχτύπητο δίδυμο.

Πολλά λεφτά μοίρασε. Παρότι με τον αείμνηστο είχαμε μια πολύ ωραία σχέση, όταν έγινε αυτό με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εγώ έφυγα. Αλλά θα πω ένα πολύ σημαντικό συμβάν. Βρεθήκαμε κάπου με τον Δημήτρη Κοντομηνά και ήμασταν στα διπλανά τραπέζια. Τότε γύρισε και μου είπε: «Σου ζητώ συγγνώμη Ζήνα. Για ό,τι σου έκανα, σου ζητώ πραγματικά συγγνώμη. Αλλά ήταν πέρα από μένα». Αυτό το λέω γιατί ήταν λόγια ενός σπουδαίου άνδρα. Και δεν ήταν μόνος του. Ήταν με την μετέπειτα σύντροφό του, την Αμερικανίδα…

Εγώ την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την πήρα από το χέρι και δουλέψαμε πολύ παρέα. Θα ήθελα ως δασκάλα της να της μεταδώσω ότι μπορούμε να αναγνωρίσουμε το λάθος της. Δεν είναι θέμα συγχώρεσης, είναι θέμα ότι θέλω να μάθει ότι οι άνθρωποι όταν κάνουμε λάθη σκύβουμε ρε παιδί μου και λέμε συγγνώμη. Περιμένω ένα συγγνώμη, όχι να την συγχωρήσω. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς το είπε με τόση τρυφεράδα πατέρα. Είχα πολύ κόσμο δίπλα μου εκείνη την μέρα που τον άκουγαν και δεν το πίστευαν, ένας άντρας δύο μέτρα να λέει αυτό», σχολίασε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Άσχημα ψυχολογικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Η απόφαση για την κηδεία του Κοντομηνά

Το πρωί της Πέμπτης 10/3 έγινε γνωστό πως ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε από την ζωή στα 83 του χρόνια. Ο πρώην πρόεδρος του ALPHA βρισκόταν σε ιδιωτική κλινική από το 2019 κι έδινε την δική του μάχη από την οποία τελικά δεν βγήκε νικητής.

Η ελληνική showbiz θρηνεί για τον χαμό του. Τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη συγκινητικά. Αποχαιρέτησε δημόσια στον αέρα της εκπομπής της έναν άνθρωπο που στάθηκε κοντά της στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση αλλά και την συμβούλευε χρόνια ολόκληρα.

Μια, επίσης, γυναίκα που βρισκόταν στο πλευρό του για αρκετό καιρό ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά κάνοντας κοινές διακοπές και δημόσιες εμφανίσεις φουντώνοντας τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι στην ζωή. Ποτέ, βέβαια, δεν επιβεβαίωσαν κάτι τέτοιο αλλά ούτε το διέψευσαν δημόσια.

Σπυροπούλου Κοντομηνάς

Σπυροπούλου  κηδεία κοντομηνά

Σύμφωνα με πληροφορίες μου η ξανθιά παρουσιάστρια θρηνεί από το πρωί της Πέμπτης. Είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Ήταν δεν ήταν ζευγάρι μαζί του είχαν περάσει πολύ καιρό και πολλές στιγμές κοντά ο ένας στον άλλον. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν ένα πρόσωπο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ζωή της και είναι λογικό να είναι στεναχωρημένη.

Από την ώρα, μάλιστα, που ανακοινώθηκε ο θάνατός του η Κωνσταντίνα μέχρι στιγμής έχει τηρήσει σιγή ιχθύος στα social media της.

Η κηδεία του δεν έχει οριστεί ακόμα αλλά όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω η παρουσιάστρια σκέφτεται πολύ σοβαρά να μην παρευρεθεί. Γνωρίζει πως οι κάμερες θα πέσουν πάνω της και δεν θέλει να προκαλέσει και να γίνει το επίκεντρο. Κάποια οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα βέβαια γιατί θα ήθελε να τον αποχαιρετήσει μια τελευταία φορά...