Αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της στη θάλασσα - Το μωρό της Σταματοπούλου έκανε το πρώτο του μπάνιο

Η τρυφερή φωτογραφία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της στη θάλασσα - Το μωρό της Σταματοπούλου έκανε το πρώτο του μπάνιο

Η Ρούλα Σταματοπούλου πριν από λίγους μήνες είδε τη ζωή της να αλλάζει μια για πάντα προς το καλύτερο με τον ερχομό του γιου της στη ζωή να την κάνει να αναθεωρήσει για τα σημαντικά και το πραγματικό νόημα.

Η γνωστή make up artist των διάσημων, αν και είναι πολύ φρέσκια μανούλα, αν τη δει κανείς θα απορήσει για το πότε πρόλαβε να χάσει τα κιλά της γέννας, αφού η πρόσφατη φωτογραφία της με μπικίνι κόβει την ανάσα. Σε διακοπές βρίσκεται λοιπόν με την οικογένεια της και μάλιστα την Κυριακή 31/7 έκανε ο μικρός της το πρώτο του μπάνιο στη θάλασσα.

Το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα για τον γιο της Ρούλας Σταματοπούλου

«Το πρώτο μας πλατσούρισμα. Βρέξαμε ποδαράκια».

Σταματοπούλου - μωρό

«Το ξέρω ότι με χάσατε αλλά ο μικρός...»

Την πιο όμορφη περίοδο διανύει η Ρούλα Σταματοπούλου, καθώς πριν μερικές μέρες έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της, με τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο, με την Ελένη Μενεγάκη να κάνει αρχικά γνωστή την ευχάριστη αυτή είδηση μιας και συνεργάζονται εδώ και πολλά χρόνια.

Η γνωστή make up arist έχει επιστρέψει στο σπίτι της μαζί με τον νεογέννητο γιο της (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση) και μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης 2/6 η ίδια δημοσίευσε μερικά βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram προκειμένου να ευχαριστήσει όσους της ευχήθηκαν και για να περιγράψει την ίδια στιγμή τα πρώτα της συναισθήματα μετά τη γέννα.

«Το ξέρω ότι με χάσατε αλλά ο μικρός μου βιάστηκε να βγει, δεν το περιμέναμε, τρέχαμε τελευταία στιγμή. Όλα καλά όμως, θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματά σας. Αυτή την καψούρα που νιώθω, μου την είχατε πει αλλά δεν μπορεί να την φανταστεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος, Τον θέλω τσιρότο πάνω μου, δεν θέλω να τον βγάζω από πάνω μου. Για σαράντα μέρες θα έχουμε να πούμε πολλά», είπε χαρακτηριστικά η Ρούλα Σταματοπούλου.