Μάρτυρας σε τροχαίο ο Γιώργος Αμούτζας - Σοκαριστικό βίντεο από το σημείο του ατυχήματος

«Προσοχή στο δρόμο ρε παιδιά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μάρτυρας σε τροχαίο ο Γιώργος Αμούτζας - Σοκαριστικό βίντεο από το σημείο του ατυχήματος

Μάρτυρας σε τροχαίο ατύχημα έγινε ο Γιώργος Αμούτζας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως φαίνεται συγκεκριμένα στο instastory που ανέβασε, βλέπουμε ένα αμάξι να έχει ξεφύγει της πορείας του και να έχει προσκρούσει σε διαχωριστικό κιγκλίδωμα, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Μάρτυρας σε τροχαίο ατύχημα ο Γιώργος Αμούτζας

Ο τηλεοπτικός «Νικηφόρος» από τη σειρά «Σασμός» που πρόσφατα χώρισε έγραψε στο εν λόγω βίντεο: «Προσοχή στο δρόμο ρε παιδιά».

«Στα πρώτα χρόνια στο επάγγελμα...»

Το μεσημέρι της Δευτέρας 6/6 ο Γιώργος Αμούτζας βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής «Κυψέλη» και μίλησε για όλα όσα πρόκειται να δούμε στον «Σασμό» λίγο πριν το μεγάλο τέλος. Επιπλέον ο ηθοποιός μίλησε ξεπερνώντας τους ενδοιασμούς για το πρόβλημα της δυσλεξίας που αντιμετωπίζει.

«Με το χέρι στην καρδιά θα απαντήσω πως τώρα, αυτή τη στιγμή, η δυσλεξία για μένα δεν σημαίνει τίποτα. Ήταν κάτι το οποίο με συνόδευε στα σχολικά χρόνια, υπήρχε ένας μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας στο διάβασμα και την ορθογραφία. Την ορθογραφία βέβαια την έχω ακόμα αλλά δόξα τον Θεό έχουμε το auto correct στα μηνύματα».

«Στο διάβασμα αυτό το οποίο βίωσα βγαίνοντας από το σχολείο, στη δραματική σχολή και ίσως λίγα στα πρώτα χρόνια στο επάγγελμα είναι ότι, αν ένας άλλος ηθοποιός χρειαζόταν ενάμιση λεπτό για να μάθει τρεις σελίδες κείμενο, εγώ χρειαζόμουν ένα τέταρτο. Δεν ήταν ποτέ πρόβλημα αυτό για μένα πραγματικά γιατί ποτέ δεν έχεις λιγότερο από ένα τέταρτο για να προετοιμαστείς να γυρίσεις μια σκηνή».

«Πλέον αυτό έχει αλλάξει γιατί ένα χρόνο κάνω καθημερινό σίριαλ, παράλληλα κάνω αρχαία τραγωδία με ένα πολύ δύσκολο κείμενο. Πλέον είναι τόσο προπονημένα όλα αυτά μέσα μου που γίνομαι… φωτοτυπικό μηχάνημα», ανέφερε χιουμοριστικά ο ηθοποιός.