Οριστικός χωρισμός για πρωταγωνιστή του Σασμού μετά από 1 χρόνο σχέσης

Αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Οριστικός χωρισμός για πρωταγωνιστή του Σασμού μετά από 1 χρόνο σχέσης

Οριστικά χώρισε ο πρωταγωνιστής της σειράς “Σασμός Γιώργος Αμούτζας με την κούκλα Κύπρια σύντροφό του, Έλενα Πιερίδου, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά “Τατουάζ”. Σύμφωνα με την εφημερίδα Reallife και την Σήλια Αποστόλου το ζευγάρι μετά από έναν χρόνο σχέσης αποφάσισε πως είναι καλύτερο να τραβήξει χωριστούς δρόμους, επιβεβαιώνοντας τις υπάρχουσες φήμες.

Χώρισαν οριστικά Γιώργος Αμούτζας - Έλενα Πιερίδου

«Αν δεν ήταν ο Γιώργος νομίζω πως δε θα έπαιρνα την απόφαση να μετακομίσω και μάλιστα εν μέσω πανδημίας στην Αθήνα» είχε δηλώσει τον περασμένο Μαϊο η Έλενα Πιερίδου, τότε που οι πρώτες φήμες χωρισμού είχαν κάνει την εμφάνισή τους. Τότε μάλιστα, η ίδια περιέγραφε τη σχέση τους με λεπτομέρειες.

«Εξελίχθηκε με ταχείς ρυθμούς, γιατί με το που γνωριστήκαμε μείναμε κατευθείαν μαζί. Στη συγκατοίκηση γνωρίζεις τον άλλο όπως πραγματικά είναι, αλλά χάνεις το πρώτο κομμάτι της σχέσης, το οποίο θεωρώ εξίσου σημαντικό» είχε πει χαρακτηριστικά.

Από την άλλη ο Γιώργος Αμούτζας που αυτό το διάστημα περιοδεύει με την παράσταση “Φιλοκτήτης” δήλωσε πρόσφατ: «Είμαστε δυο αγαπημένοι άνθρωποι που σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλο και οι σχέσεις μας είναι πάντα σχέσεις αγάπης, αλληλεγγύης και σεβασμού».

Χώρισαν οριστικά Γιώργος Αμούτζας - Έλενα Πιερίδου

Την ίδια στιγμή, αν και στο προφίλ της στο instagram η Έλενα στις αρχές Ιουνίου είχε ανεβάσει κοινές φωτογραφίες τους, όταν, όπως φαίνεται πήραν τις τελικές αποφάσεις για τη σχέση τους, αποφάσισε να τις διαγράψει. Προκειμένου μάλιστα να μη βλέπει τις αναρτήσεις του πρώην συντρόφου της, η ηθοποιός προτίμησε να μην τον ακολουθεί πια.

Η Έλενα βρίσκεται πλέον το μεγαλύτερο διάστημα στην Κύπρο, καθώς έφυγε από το σπίτι που συγκατοικούσε με τον Γιώργο Αμούτζα και συζητά ήδη επαγγελματικές προτάσεις εκεί.

«Το πρώτο πράγμα που κοιτάω σε μία γυναίκα είναι...»

Ο Γιώργος Αμούτζας ήταν καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark την Παρασκευή 29/4 και όσα ειπώθηκαν, σίγουρα θα συζητηθούν πολύ. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε το λόγο που δεν πήρε τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες, αλλά όταν μπήκε στο εξομολογητήριο, απάντησε για το σεξ, για τη σύντροφο του, και για πολλά άλλα.

Μιλώντας για την Έλενα Πιερίδου, τη σύντροφό του, είπε ότι αρχικά την έφερε στο θέατρο ένας φίλος του που δεν του τη γνώρισε και μετά από έναν χρόνο ξεκίνησαν να μιλάνε ιντερνετικά προτού κάνουν σχέση.

Το πρώτο πράγμα που κοιτάει σε μία γυναίκα είναι «η σεμνότητα. Μου αρέσει η κοπέλα να βγάζει κάτι άθικτο. Συνδυάζεται με την αύρα».

Έχει βγει ραντεβού με θαυμάστρια και ήταν αμήχανο γιατί δεν ήξερε τι την εντυπωσίαζε. Βάζει 8 στο σεξ και πόση σημασία έχει σε μια σχέση τουλάχιστον στην αρχή. Επιπλέον θα προτιμούσε να μην πάρει έναν ρόλο από το να μην κάνει σεξ ένα χρόνο. «Ένας χρόνος είναι μεγάλο διάστημα αποχής. Τρομάζω στο πόσα νεύρα θα είχα».

Θα άντεχε σε ένα ριάλιτι επιβίωσης ενώ όπως είπε επειδή σέβεται τη σύντροφό του δεν θα έκανε σεξ σε ακραία μέρη που θα την εξέθεταν. «Δεν είχαν τον κίνδυνο να μας δουν. Μπορεί να ήταν σε ένα φουσκωτό σκάφος σε ένα ξερονήσι» είπε.