Τεντωμένη πάνω σε σκάφος - ''Τρέλανε'' το instagram με τη νέα της φωτογραφία η Ελευθερία Ελευθερίου

Τα πόδια της φαίνονται διπλάσια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τεντωμένη πάνω σε σκάφος - ''Τρέλανε'' το instagram με τη νέα της φωτογραφία η Ελευθερία Ελευθερίου

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν μια από τις πολλές κοπέλες, που έχουμε δει να συμμετέχουν στα survivor, ωστόσο η ίδια φάνηκε να είναι ιδιαίτερα αθλητική και να έχει πολύ καλές επιδόσεις στους απαιτητικούς στίβους μάχης.

Το σώμα της, δηλαδή η καλή της φυσική κατάσταση, που σίγουρα οφείλεται και στην ειδική διατροφή που κάνει, τη βοήθησαν χωρίς καμία αμφιβολία. Σήμερα, εξακολουθεί να έχει το ίδιο σφιχτό και γραμμωμένο σώμα, καθώς οι πρόσφατες φωτογραφίες της με μαγιό είναι εντυπωσιακές.

Στην Ύδρα βρίσκεται αυτές τις ημέρες η τραγουδίστρια, δημοσιεύοντας τον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από την εξόρμησή της αυτή, με την εκείνη, που ποζάρει σε σκάφος να αποσπά χιλιάδες likes.

Η Ελευθερία Ελευθερίου ποζάρει σε σκάφος με το μαγιό της

Ελευθερία Ελευθερίου

Το πρόβλημα υγείας που ταλαιπώρησε κατά πολύ την Ελευθερία Ελευθερίου

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ALPHA παραχώρησε δηλώσεις η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η γνωστή τραγουδίστρια, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την συμμετοχή της στο Survivor καθώς όπως φαίνεται δεν είναι λίγα τα προβλήματα υγείας που έχουν κατά καιρούς εκδηλώσει παίκτες.

Έτσι, η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει πως ταλαιπωρείται από τις διαταραχές αυτές αφού έχει εμφανίσει προβλήματα στον εμμηνορυσιακό της κύκλο. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει για το πως είναι πλέον η σχέση της με τον Αλέξη Παππά.

«Εννοείται ότι αντιμετώπισα γυναικολογικά προβλήματα μετά το Survivor και ακόμη έχω. Δεν έχω ισορροπήσει ακόμη, ούτε έχω στρώσει με το θέμα του σώματός μου. Κάνω περισσότερη προσπάθεια αποότι, παλιά για να συνέλθει» είπε και συνέχισε:

«Έχουμε ορμονικά θέματα, πρηξίματα. Είναι κάτι το οποίο το έχω παντρευτεί για το επόμενο διάστημα. Θέλει τον χρόνο του και θα στρώσει».