Φάρμα: «Δε θα το ξαναέκανα, με πίκρανε πολύ...» - Πρώην παίκτρια του παιχνιδιού ''έσπασε'' τη σιωπή της για το ριάλιτι του ΑΝΤ1

«Είμαι γεννημένη για να...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φάρμα: «Δε θα το ξαναέκανα, με πίκρανε πολύ...» - Πρώην παίκτρια του παιχνιδιού ''έσπασε'' τη σιωπή της για το ριάλιτι του ΑΝΤ1

Η Μαίρη Μηλιαρέση παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό '' Λοιπόν'' και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε για την δύσκολη απόφασή της να χωρίσει, ενώ είχε φέρει στον κόσμο την κόρη της, στη συνέχεια τοποθετήθηκε σχετικά με την συμμετοχή της στη Φάρμα.

Η παρουσιάστρια είχε μεγάλη χαρά για το προϊόν, όταν της ανακοινώθηκε και η παρουσία της έδειξε ότι είχε ζήλο για τις δουλειές στο σπίτι και στον αχυρώνα. Σήμερα, που έχει τελειώσει όλο αυτό, τολμάει να δηλώνει πως δε θα ξαναέμπαινε με τα ίδια δεδομένα, γιατί αισθάνθηκε πως χάθηκε το αρχικό νόημα και ο σκοπός του παιχνιδιού.

Οι δηλώσεις της Μαίρης Μήλιαρεση για τη συμμετοχή της στη Φάρμα

Γιατί αποφασίσατε να μπείτε στη Φάρμα;

Αποφάσισα να μπω στη Φάρμα γιατί ήμασταν σε καραντίνα, γιατί το παιδί μου έχει μεγαλώσει και δεν ασχολούμαι συνέχεια μαζί της πια και γιατί θεωρούσα ότι αυτό το παιχνίδι έχει μια αξιοπρέπεια, ενώ παράλληλα αγαπώ και τον τρόπο ζωής που έχει επαφή με τη φύση.

Είμαι γεννημένη για να τα βγάζω πέρα σε τέτοιες συνθήκες. Ωστόσο έπεσα στην περίπτωση όπου ήταν ένα τηλεοπτικό προϊόν, ενώ εγώ δεν το είχα πάρει έτσι, με αποτέλεσμα να μην συμμετέχω στις ίντριγκες, στα κουτσομπολιά κλπ. Όλη μέρα έκανα πράγματα και δουλειές τα οποία δεν παίχτηκαν ποτέ.

Έτσι κάποια στιγμή με έπιασαν τα ψυχολογικά, τα μαμαδίστικά μου και έβγαλα τον εαυτό μου στον τάκο, για να σώσω ένα κοριτσάκι, το οποίο τελικά το μετάνιωσα. Θα ήθελα να είχα μείνει παραπάνω. Έφυγα γιατί δεν είμαι καθόλου ανταγωνιστική.

Μηλιαρέση - Φάρμα

Θα το ξανά κάνατε;

Σίγουρα δεν θα το ξανά έκανα με τα ίδια δεδομένα. Ωστόσο αν κάποιος μου έλεγε ότι θα μπω και θα είναι όπως το έχω στο μυαλό μου, δηλαδή δουλειές, δημιουργία, επαφή με τη φύση και τα ζώα, φυσικά θα ξανά πήγαινα γιατί δεν πρόλαβα να το χαρώ. Με πίκρανε πολύ όλο αυτό. Κυρίως η αδικία από εμένα προς τον εαυτό μου. Δεν μου φέρθηκα καλά. Έβαλα πάλι πάνω από εμένα τους άλλους.

«Μετά τη Φάρμα έχασα τον ύπνο μου»

Το απόγευμα της Τετάρτης 5/1 η Μαίρη Μηλιαρέση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για την «Φάρμα» ενώ δεν δίστασε να αφήσει κάποιες αιχμές για το ειδύλλιο Αγγελικής Ηλιάδη – Γρηγόρη.

«Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να πάω σε ριάλιτι γιατί δεν θα έβγαζα ποτέ τα εσώψυχά μου. Στη Φάρμα πήγα και έκανα πολλές δουλειές και το χάρηκα. Φιλίες δεν αναπτύσσονται σε 2 εβδομάδες. Κλαίνε όσοι φεύγουν γιατί ο εγκλεισμός δημιουργεί μια περίεργη ψυχολογία. Εγώ πήγα χαλαρή γιατί ήξερα ότι το παιδί μου ήταν καλά.

Δεν τρώω ποτέ όσπρια γιατί έχω ένα πρόβλημα στο έντερο. Δεν με ενόχλησε ποτέ γιατί ήμουν χαρούμενη. Το μεγαλύτερό μου πρόβλημα ήταν η πολυκοσμία. Αυτό το φοβήθηκα πολύ αλλά δεν με ενόχλησε τίποτα» ε