«Δυστυχώς...» - Η Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε ανοιχτά για το διαζύγιό της

«Νιώθω ενοχές και...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δυστυχώς...» - Η Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε ανοιχτά για το διαζύγιό της

H Mαίρη Μηλιαρέση παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ''Λοιπόν'' και μεταξύ των όσων δήλωσε δε μπόρεσε να μην αναφερθεί σε μία από τις δύσκολες στιγμές της ζωής της σχετικά με το διαζύγιο, που πήρε από τον πατέρα του παιδιού της.

Η πρώην παρουσιάστρια έχει να θυμάται ευχάριστες αλλά και πιο δύσκολες στιγμές, καθώς εκτός από το πρόβλημα της υγείας της, που παρά λίγο να της κοστίσει τη ζωή, ο χωρισμός δεν είναι κάτι ευχάριστο για εκείνη, αλλά ήταν αναπόφευκτο, όπως εξήγησε. Μάλιστα εξακολουθεί να έχει τύψεις και ενοχές για όσα πέρασε η κόρη της.

Οι δηλώσεις της Μαίρης Μηλιαρέση για το διαζύγιό της

Το διαζύγιο σας στοίχισε;

Δεν μπορούσε να μην γίνει δυστυχώς. Δεν είναι καθόλου ευχάριστη εμπειρία ένα διαζύγιο ειδικά όταν υπάρχει ένα παιδί, αλλά δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Νιώθω ενοχές και τύψεις που το πέρασε όλο αυτό το παιδί, αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Δεν μπορούσαμε να συμβιώσουμε, οπότε θα ήταν χειρότερο.

Μαίρη Μηλιαρέση για την τηλεόραση

Ο έρωτας τι ρόλο έχει παίξει στη ζωή σας και τι ρόλο παίζει σε αυτή τη φάση της ζωής σας;

Έχω ερωτευτεί πολύ, κεραυνοβόλα. Έτσι κεραυνοβόλα όπως ερωτεύτηκα, έτσι έγινε κι ο γάμος κι έτσι κεραυνοβόλα έγινε και ο χωρισμός. Έχω αγαπήσει και αγαπηθεί πολύ. Δεν έχω απωθημένα. Τα τελευταία χρόνια έχω επιλέξει να είμαι μόνη μου, γιατί κάνω τόσα πολλά πράγματα, που δεν έχω αφήσει χρόνο για κάποια σχέση.

Αν είναι να έρθει βέβαια, είναι ευπρόσδεκτη. Είμαι πολύ ήρεμή ωστόσο και δεν είναι κάτι που αποζητώ σε αυτή τη φάση. Όταν έχεις περάσει από σχέσεις που δεν εξελίχτηκαν καλά, έρχεται η ώρα που λες καλύτερα μόνη μου.

«Δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου...»

Η Μαίρη Μηλιαρέση παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Λοιπόν και την Μαρία Σοφιανού και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Πρόσφατα, αποκάλυψε και τις οικονομικές δυσκολίες που της προκάλεσε μετέπειτα η περιπέτεια αυτή.

Έχετε βιώσει κάποιο θαύμα;

Τα θαύματα συμβαίνουν καθημερινά. Η δύναμη της ψυχής και του μυαλού του ανθρώπου είναι τεράστια. Αυτή την έννοια έχει για μένα η πίστη στον Θεό. Πιστεύοντας στην ανώτερη δύναμη, όποια κι αν είναι αυτή, ο άνθρωπος τα καταφέρνει όλα.

Έχετε περάσει ένα θέμα με την υγεία σας στο παρελθόν. Φοβηθήκατε για τη ζωή σας;

Δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου γιατί δεν πρόλαβα. Το ανακάλυψα εντελώς τυχαία και δεν με ταλαιπώρησε. Κάποιοι όζοι στον θυρεοειδή ήταν λίγο περίεργοι και αντί να κάνω συνέχεια παρακεντήσεις επέλεξα να τον βγάλω. Αφού τον έβγαλα είδαμε ότι έχει προχωρήσει κακοήθεια, έκανα καραντίνα με ιώδιο και πήγαν όλα καλά. Πριν με χτυπήσει, το χτύπησα εγώ.

Μαίρη Μηλιαρέση