Σαν μικρό παιδί στην κούνια - Λάμπει από ευτυχία η Ελένη Δήμου στις διακοπές της στη Μυτιλήνη

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σαν μικρό παιδί στην κούνια - Λάμπει από ευτυχία η Ελένη Δήμου στις διακοπές της στη Μυτιλήνη

Η Ελένη Δήμου, πέρα από την καριέρα της στο τραγούδι, έχει χτίσει και έναν πολύ δυνατό λογαριασμό στο Instagram, καθώς διαρκώς δημοσιεύει διάφορες φωτογραφίες της με τους διαδικτυακούς της φίλους και προσπαθεί να παραμένει αληθινή, δημιουργώντας μία οικειότητα με τους ακόλουθούς της.

Έτσι, το πρωί της Δευτέρας 1/8 ανέβασε στο προφίλ της ένα βίντεο της ίδιας την ώρα που έκανε κούνια σε κάποιο πάρκο στη Μυτιλήνη, καλημερίζοντας τον κόσμο. Η μέρα της ξεκίνησε με τον πιο παιχνιδιάρικο τρόπο και φαίνεται πως απολαμβάνει τη ζωή σαν να μην υπάρχει αύριο, αφήνοντας πίσω τις αντιπαραθέσεις και τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί με κάποιους συνεργάτες της.

Η ανάρτηση της Ελένης Δήμου

"Βασική προϋπόθεση για να δεχτώ την πρόταση του Just the 2 of us ήταν..."

Μια ενδιαφέρουσα και εφ' όλης της ύλης, συνέντευξη έδωσε η καταξιωμένη τραγουδίστρια, Ελένη Δήμου, το βράδυ της Τρίτης 15/2 στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» κάνοντας μάλιστα και κάποιες αποκαλύψεις. Φέτος την απολαύσαμε και μέσα από τη συμμετοχή της στο Just The 2 of US καθώς μας χάρισε σπουδαίες ερμηνείες, αν και στο τέλος της άφησε κάποια πικρία.

Η σπουδαία κ. Δήμου μίλησε για τις αναρίθμητες συνεργασίες της με καλλιτέχνες, εκείνες με μεγάλους συνθέτες και ερμηνευτές, αλλά και για τις μεγάλες φιλίες που δημιούργησε και κράτησε από τον χώρο.

Η τραγουδίστρια ξεκίνησε μιλώντας για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό και πώς πέρασε τη νόσο και συνέχισε λέγοντας για τη συμμετοχή της στο Just The 2 Of Us.

Ο παρουσιαστής τη ρώτησε πώς πήρε την απόφαση να πάει στο reality μουσικής και πώς το πήρε η οικογένειά της.

«Η οικογένεια μου το πήρε περίεργα. Ο σύζυγός μου με ρώτησε αν το σκέφτομαι και ήθελα και δεν ήθελα.Βασική μου προϋπόθεση για να δεχτώ την πρόταση του J2Us ήταν να έχω να παιδί που έστω να τραγουδάει να μην “α α α”.Μου έφεραν τρία παιδιά να ακούσω και έτσι διάλεξα τον Μαρίνο Κόνσολο», είπε η τραγουδίστρια.