Είναι επίσημο! Το νέο δίδυμο που θα αντικαταστήσει την Παπίλα και τον Καρτελιά στο STAR

Η ανακοίνωση του σταθμού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι επίσημο! Το νέο δίδυμο που θα αντικαταστήσει την Παπίλα και τον Καρτελιά στο STAR

Όπως είναι γνωστό, οι τηλεοπτικοί σταθμοί βρίσκονται σε συζητήσεις με διάφορα πρόσωπα της showbiz σχετικά με την παρουσίαση των διαφόρων εκπομπών της επόμενης σεζόν. Το κανάλι του STAR ήδη ήταν έτοιμο να δώσει τα χέρια με ένα πολυσυζητημένο ζευγάρι, όσον αφορά την πρωινή ζώνη και ήρθε η μεγάλη στιγμή που η συμφωνία έκλεισε.

Ο λόγος για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, οι οποίοι έχουν δοκιμαστεί στην παρουσίαση στο παρελθόν και είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κρατήσουν συντροφιά στον κόσμο τους επόμενους μήνες, στη θέση της Ελίνας Παπίλα και του Γιώργου Καρτελιά.

Η ανακοίνωση του STAR για τους νέους παρουσιαστές του Breakfast@Star

Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στην tv, η Ελένη και ο Ετεοκλής από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα αναλάβουν την παρουσίαση του καθημερινού, ψυχαγωγικού Breakfast@Star.

Θα υποδέχονται καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό από το ανανεωμένο πλατό με την ίδια ακριβώς διάθεση, που θα το έκαναν και στο σαλόνι τους σπιτιού τους, με ζεστασιά, αγάπη, αμεσότητα, θετική διάθεση, ειλικρίνεια, χαλαρότητα, αισιοδοξία!

Το Star καλωσορίζει την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στο δυναμικό του και τους εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Ετεοκλής Παύλου - Ελένη Χατζίδου

Πατέρας και κόρη σε άκρως τρυφερές στιγμές - Το απολαυστικό βίντεο με την μικρή Μελίτα

Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν καρπό από τον έρωτά τους, την μικρή Μελίτα. Όπως είναι λογικό, οι τρεις τους είναι αχώριστοι καθώς περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό έχει γίνει μεγάλο σούσουρο πως το ζευγάρι αναμένεται να αναλάβει την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής στο κανάλι του STAR, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είχε επιβεβαιωθεί ακόμα ούτε από την Ελένη Χαζίδουο ούτε και από τον Ετεοκλή Παύλου.

Ωστόσο, και οι δυο είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνουν να δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά τους. Φαίνεται ξεκάθαρα πως ο Ετεοκλής Παύλου έχει απίστευτη αδυναμία στην κορούλα του καθώς δεν δίστασε να δημοσιεύσει ένα άκρως τρυφερό στιγμιότυπο.