Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Μεγάλωσες από τότε» - Η συγκινητική ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα γενέθλια του γιου του, Κωνσταντίνου

Έφερε στο φως μία σπάνια φωτογραφία τους

«Μεγάλωσες από τότε» - Η συγκινητική ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα γενέθλια του γιου του, Κωνσταντίνου
News 01.08.2022 17:45
Από Youweekly Team

Η εβδομάδα ξεκίνησε ευχάριστα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παρά τα δυσάρεστα γεγονότα που του απέσπασαν για λίγο την προσοχή, καθώς ο γιος του, Κωνσταντίνος, τη Δευτέρα 1/8 γιορτάζει τα γενέθλιά του. Ο ίδιος γίνεται, λοιπόν, 24 ετών και ο πατέρας του θέλησε να του ευχηθεί δημόσια με τον πιο γλυκό τρόπο.

Έτσι, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία τους από όταν ήταν ακόμα πολύ μικρός και εκείνος, αλλά και ο Πρωθυπουργός της χώρας μας, την ώρα που τον κρατούσε στην αγκαλιά του. Οι φορές που τέτοιες εικόνες δημοσιεύονται είναι σπάνιες, γι' αυτό και είναι φανερό πως πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα γενέθλια του γιου του, Κωνσταντίνου

«Μεγάλωσες από τότε!! Χρόνια πολλά Κωνσταντίνε μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος στο προφίλ του και πολλές γνωστές προσωπικότητες έσπευσαν να ευχηθούν στα σχόλια.

Κυριάκος Μητσοτάκης - γιος

«Φτάνει με τους "πυροσβέστες της ξαπλώστρας"»

Κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση, στο υπουργικό συμβούλιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για τις πυρκαγιές που έπληξαν την χώρα καθώς οι ζημιές που άφησε πίσω της είναι ανυπολόγιστες (δείτε εδώ σε τί κάνει λόγο ο Πρωθυπουργός για τις φωτιές) , καθώς δεν δίστασε να ασκήσει κριτική σε όσους επέλεξαν την περίοδο των φωτιών να κάνουν αντιπολίτευση.

Συγκεκριμένα, τους χαρακτήρισε «πυροσβέστες της ξαπλώστρας» ζητώντας «λίγο περισσότερο σεβασμό για όλους αυτούς που με αυτοθυσία παλεύουν με φαινόμενα που ξεπερνούν τις ανθρώπινες δυνατότητες». Μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός της χώρας ανέφερε:

«Τις τελευταίες μέρες έχουμε κατά μέσο όρο παραπάνω από 50 πυρκαγιές την ημέρα στην πατρίδα μας. Πολύ λίγες γίνονται γνωστές, οι περισσότερες δεν γίνονται γνωστές καθώς σβήνονται αμέσως και είναι κάτι για το οποίο ασφαλώς, οφείλουμε ευγνωμοσύνη σε όλους τους μαχητές της πρώτης γραμμής, όλους τους λειτουργούς του κρατικού μηχανισμού, αλλά και στους εθελοντές μας και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Και βέβαια φέτος έχουμε περισσότερους πυροσβέστες, πολλά περισσότερα πτητικά μέσα, εξειδικευμένα σώματα από το εξωτερικό, εξειδικευμένους πυροσβέστες, οι οποίοι πια μπαίνουν και προσβάλουν τη φωτιά μέσα στο δάσος. Και παρά τα όποια προβλήματα, για πρώτη φορά υπήρξε ένα οργανωμένο σχέδιο καθαρισμού των δασών μας, ενώ η Πολιτεία μας έχει πια ένα νέο μοντέλο συντονισμού:

Πολιτική Προστασία, Πυροσβεστική, Αστυνομία, Στρατός, Αυτοδιοίκηση, εθελοντές, δρουν τώρα κάτω από ένα Ενιαίο Κέντρο ώστε να μην ακούγεται πλέον η γνώριμη άλλοτε διαμαρτυρία «Πού είναι το κράτος» ή το αμήχανο ερώτημα «Πότε θα πετάξουν τα αεροπλάνα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα» - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο εμπρησμού

Κυριάκος Μητσοτάκης - Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Η νέα τους κοινή εμφάνιση σε εκδήλωση στο Ηρώδειο

Share